Sälja bostad

Residence Christie´s är Sveriges ledande mäklare vid förmedling av exklusiva bostäder.

Välkommen att kontakta oss om du ska sälja din bostad

Välkommen att kontakta oss om du funderar på att sälja din bostad och vill veta mer om hur vi arbetar för att du skall få en riktigt lyckad bostadsförsäljning eller om du är intresserad av någon av bostäderna vi förmedlar. Vi är fastighetsmäklaren för kunder och bostäder som förtjänar mer.

Varför ska du sälja din bostad med Residence Christie’s?

55% av Sveriges dyraste bostäder har sålts av oss på Residence Christie’s. Välkommen att kontakta oss om du funderar på att sälja din bostad och vill veta mer om hur vi arbetar för att du skall få en riktigt lyckad bostadsförsäljning.

Vi på Residence Christie’s

Vi fokuserar på kvalité i stället för kvantitet och lägger därför vår tid på färre bostäder. Tack vare det kan vi erbjuda den höga servicenivå som våra kunder förväntar sig, och som dessutom ofta krävs för ett lyckat slutresultat inom det mer krävande segment av bostadsmarknaden där vi verkar.

Läs mer

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer
Vill du veta vad som händer?

Skriv in dina uppgifter nedan för att ta del av vårt nyhetsbrev.