Sälj med oss

Residence Christie´s är Sveriges ledande aktör när det kommer till förmedling av attraktiva bostäder med det lilla extra.

När du förväntar dig mer

Diskreta, smidiga affärer med kvalitetsfokus och högsta tänkbara service från erfarna och kompetenta mäklare. Mäklare som inte bara vet vad din bostad är värd utan ofta också vem som söker efter just den.  

 

Våra register med köpstarka kunder – här hemma och utomlands – och vår sofistikerade marknadsföring ger dig bäst förutsättningar när du säljer. Vi berättar gärna mer om hur vi jobbar för att skapa långsiktigt lyckade bostadsaffärer.  

Varmt välkommen att höra av dig! 

Vårt erbjudande

Residence Christie’s har förmedlat merparten av landets dyraste bostadsförsäljningar men premiumsegmentets bredaste erbjudande rymmer mer än det allra mest exklusiva. Och mer än Sverige.

Hemligheten? Vårt sätt att vara

Vårt fokus är kvalitet, inte kvantitet och därför lägger vi mer tid och kraft på varje förmedlingsuppdrag. Den hantverksmässiga omsorgen, nätverket och vår sofistikerade marknadsföring är delar av hemligheten bakom de många lyckade affärerna.

Läs mer om oss

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas
Prenumerera på Preview

Söker du efter drömhemmet?

Preview ger dig en förhandstitt på några av de bostäder vi förmedlar innan de marknadsförs publikt.