Selected properties for selected clients
Välkommen in i vår värld och upptäck världens vackraste hem

Residence är Sveriges ledande fastighetsmäklare vid förmedling av exklusiva bostäder. Genom vår närvaro i såväl Stockholm, Göteborg, Skåne som Västkusten och Östergötland arbetar vi primärt med attraktiva bostäder. Vi förmedlar även sjöställen samt gods och gårdar i mellersta och södra Sverige. Vi fokuserar på kvalité i stället för kvantitet och lägger därför vår tid på färre bostäder. Tack vare det kan vi erbjuda den höga servicenivå som våra kunder förväntar sig, och som dessutom ofta krävs för ett lyckat slutresultat inom det mer krävande segment av bostadsmarknaden där vi verkar.

 1. 01

  Geografisk täckning

  Genom våra lokala kontor i Stockholm, Göteborg, Östergötland, Skåne och på Västkusten arbetar vi primärt med större innerstadsvåningar och villor i riktigt attraktiva områden samt med sjöställen, gods och gårdar i mellersta och södra Sverige. De regionala marknaderna stöds av både av ett lokalt kontaktnät och av våra nationella och internationella kontaktnät som saknar motstycke i hela mäklarbranschen.

 2. 02

  True partnership

  Att Residence drivs med true partnership skapar ett samarbete mellan företagets mäklare som är unikt i branschen. Tack vare det får du som kund tillgång till detta branschsegments absolut största kontaktnät, bättre tillgänglighet och väsentligt högre servicenivå.

 3. 03

  Christie’s International Real Estate

  Residence är en del av Christie’s International Real Estate som har en världsomspännande verksamhet och är det största existerande nätverket för exklusiva bostäder. De bostäder och gårdar vi erbjuder här i Sverige exponeras även mot en internationell marknad genom Christie’s International Real Estate.

 4. 04

  Christie’s Auction House

  Christie’s International Real Estate är ett helägt dotterbolag till Christie’s, ett av världens äldsta auktionshus, grundat redan 1766. Genom en unik marknadsföring samt ett omfattande kontaktnät, som även inkluderar Christie’s konstkunder, erbjuds den absolut bästa möjligheten att nå såväl köpstarka utlandssvenskar som internationella investerare.

 5. 05

  Unik erfarenhet och information

  De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom en speciell nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att presentera bostäder, gods, gårdar och andra objekt på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning baserad på konfidentiell förstahandsinformation som vi har inom företaget. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

 6. 06

  Full diskretion

  Vi genomför många framgångsrika affärer under full diskretion, utan traditionell marknadsföring, tack vare vår unika affärsmodell true partnership. Hela företaget arbetar som ett team, med våra mest exklusiva bostäder, sjöställen, gods och gårdar. På det sättet är vi i ständig kontakt både med de rätta nationella kunderna, och med de internationella via Christie’s International Real Estate och Christie’s Auktionshus.

 7. 07

  Tillgänglighet

  Vi fokuserar på kvalité i stället för kvantitet och lägger vi vår tid på färre bostäder. Tack vare det kan vi erbjuda den höga servicenivå som våra kunder förväntar sig, och som dessutom ofta krävs för ett lyckat slutresultat inom det mer krävande segment av bostadsmarknaden där vi verkar.

 8. 08

  Expertis

  Vi erbjuder tjänster till de mest kvalitetsorienterade svenska och internationella kunderna. Vi representerar ett brett spektrum av bostäder, från storstadens våningar och townhouse till exklusiva villor och sjöställen samt gods och gårdar. Detta är vår expertis, och en nisch av marknaden där få kan konkurrera med oss.

 9. 09

  Världsomfattande exponering

  Med Christie’s International Real Estates fler än 850 kontor i 48 länder och våra många försäljningar i Sverige som bara är fantfantasifulla önskedrömmar hos andra, får våra uppdragsgivare en helt unik fördel. Vår unika tillgång till Sveriges mest kvalificerade och köpstarka köpare tillsammans med såväl Christie’s auktionshus som Christie’s International Real Estates kunder, får våra säljare den sällsynta fördelen av en internationell exponering mot rätt målgrupp på ett unikt sätt.

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om du vill funderar på att sälja din bostad och vill veta mer om hur vi arbetar för att du skall få en riktigt lyckad bostadsförsäljning. Vi är fastighetsmäklaren för kunder och bostäder som förtjänar mer.