Är du van att få det du vill ha?
Vi är vana att ge mer än så.
När du förväntar dig mer

Residence Christie’s är fastighetsmäklaren för dig som har bestämt dig för att alltid investera i kvalitet. För dig som är van att få det du vill ha, har höga förväntningar och skaffat dig goda möjligheter att leva som du vill, där du trivs som bäst. Vill du sälja en bostad som förtjänar lite mer uppmärksamhet än de flesta? Då ska du anlita en mäklarfirma som lägger ner den hantverksmässiga omsorg som behövs för att du ska bli nöjd med hela processen – inte bara med att vi ger dig marknadens bästa försäljningspriser. Residence Christie’s arbetar på ett sätt som uppskattas av hela marknaden samtidigt som vi förmedlar några av Sveriges mest exklusiva hem för stadsliv och lantliv. Genom våra kundregister vet vi vem som letar efter det hem du vill sälja och hittar drömbostäderna du saknat och söker efter – genom livets alla faser och över hela världen. Och vi ger dig diskreta, smidiga affärer med kvalitetsfokus och högsta tänkbara service från erfarna och kompetenta mäklare. Är du van att få det du vill ha? Vi tar vara på varje möjlighet att ge dig mer än så.

 1. 01

  Geografisk täckning – från ditt kvarter till världens alla länder

  Från våra lokala kontor i Stockholm, Göteborg, Östergötland och Skåne
  förmedlar vi lägenheter, villor, lantställen, gods och gårdar över hela Sverige. Dessutom ger vi dig tillgång till vårt unika nätverk, såväl lokalt som nationellt och internationellt.

 2. 02

  True partnership – tillsammans med maximalt kundfokus

  Residence Christie’s drivs med True partnership. Det betyder att mäklarna på våra kontor jobbar tillsammans för att hitta rätt bostad eller köpare, utan intern konkurrens. Vid ett försäljningsuppdrag är det den mäklare som är mest lämpad för förmedlingen – med hänsyn till geografiskt område och erfarenhet – som åtar sig uppdraget. Samarbetet är unikt i branschen och ger dig fördelar som segmentets mest omfattande kontaktnät, bättre tillgänglighet och väsentligt högre servicenivå.

 3. 03

  Christie’s International Real Estate

  Residence är en del av Christie’s International Real Estate som med drygt 900 kontor i 50 länder, är världens största nätverk för exklusiva bostäder. De hem och gårdar vi erbjuder i Sverige kan också marknadsföras internationellt och nå en särskilt köpstark målgrupp. På samma gång ger det oss helt andra möjligheter att hjälpa dig att hitta utlandsboendet du drömmer om. Christie's varumärke är helt enkelt en internationellt erkänd kvalitetsstämpel som du har nytta av både som säljare och köpare.

 4. 04

  Christie’s Auction House

  Det finns starka band mellan Christie’s International Real Estate och Christie’s Auction House , ett av världens äldsta auktionshus, grundat år 1766. Eftersom vår marknadsföring av bostäder också når auktionshusets kunder och nätverk, kan köparen av din bostad vara en konstintresserad, köpstark utlandssvensk eller internationell investerare.

 5. 05

  Unik kunskap, erfarenhet och information

  De mest exklusiva bostäderna följer inte marknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Erfarna mäklare med verklig kunskap och förstahandsinformation från tidigare försäljningar som guide till rätt värdering, prissättning och presentation, ger dig både stora fördelar och stor trygghet i en komplex affär. Helt avgörande för att resultatet ska överträffa förväntningarna.

 6. 06

  Full diskretion

  Många av våra bostäder drar till sig stor uppmärksamhet och nyfikenhet. Vi är experter på underhandsaffärer och genomför många av våra försäljningar under full diskretion, utan traditionell marknadsföring. Våra Preview-utskick, True partnership och vårt högklassiga kundregister hjälper oss att förmedla precis det hem du söker och ofta vet vi vem som letar efter det du vill sälja redan när du tar kontakt med oss.

 7. 07

  Tillgängliga och flexibla

  Vi fokuserar på kvalitet och långa relationer. Det betyder att vi lägger mer tid på varje bostadsaffär och därför kan erbjuda dig en exceptionellt hög servicenivå. För oss är flexibilitet lika självklart som diskretion och båda behövs i krävande affärer med kunder som förväntar sig mer.

 8. 08

  Värdefull expertis

  Den hantverksmässiga omsorgen, engagemanget och kunskapsnivån ger våra kunder ett mervärde som ingen annan på marknaden kan erbjuda. Vår mäklartjänst uppskattas av landets mest köpstarka klienter med exklusiv bostadssmak, men vårt sätt att mäkla ger fördelar till alla som bestämt sig för att investera i kvalitet.

 9. 09

  Sofistikerad digital marknadsföring

  Ingen annan aktör i premiumsegmentet har ett lika sofistikerat och avancerat system för marknadsföring i digitala och sociala kanaler. Verktygen hjälper oss att exponera med precision och stor träffsäkerhet och att ständigt finjustera för att vässa resultaten. Allt för att ge våra kunder fler förhandlingslägen och fler affärsmöjligheter.

Prenumerera på Preview

Söker du efter drömhemmet?

Preview ger dig en förhandstitt på några av de bostäder vi förmedlar innan de marknadsförs publikt.