Sveriges ledande fastighetsmäklare för exklusiva bostäder på Djurgården

Djurgården erbjuder unika möjligheter till ett naturnära boende med storstadens puls på armlängds avstånd.

Mäklare på Djurgården som kan bostadsmarknaden

Som landets ledande mäklare för exklusiva objekt har vi en unik insyn i bostadsläget med villor och hus till salu på Djurgården. Ett boende på Södra Djurgården erbjuder gott om promenadstråk längs vattnet och närhet till Ryssvikens båtklubb.

Norra Djurgården uppskattas för den lugna och naturnära miljön. Våra objekt ligger nära museer och konsthallar som Skansen och Liljevalchs. Området passar barnfamiljer tack vare omtyckta förskolor, Campus Manilla och välrenommerade Djurgårdsskolan.

Köpa bostad på Djurgården

Residence mäklare hjälper dig att hitta såväl klassiska sekelskiftesvåningar som moderna nyproducerade villor och exklusiva bostadsrätter. Om du så önskar hjälper våra mäklare på Djurgården dig gärna att värdera din nuvarande bostad. Då vårt arbetssätt bygger på konfidentialitet har vi ofta våningar och villor till salu på Djurgården som inte syns i de traditionella marknadsföringskanalerna. När du bokar in ett möte med oss matchar vi dina preferenser med tillgängliga objekt.

Sälja bostad på Djurgården

Våra kunskaper och erfarenhet av försäljning av prestigeobjekt innebär att vi vet vad som behövs för att säljaren ska få ut högst möjliga slutpris. Vid värderingar har medarbetarna vid vår mäklarbyrå möjlighet att utgå från förstahandsinformation om försäljningar i närområdet.

Vårt team med mäklare på Djurgården utgörs av delägare. Deras breda lokala kontaktnät och kundregister säkerställer att köpare och säljare får den grad av diskretion som önskas.

Mäklare på Djurgården som kan bostadsmarknaden

Som landets ledande mäklare för exklusiva objekt har vi en unik insyn i bostadsläget med villor och hus till salu på Djurgården. Ett boende på Södra Djurgården erbjuder gott om promenadstråk längs vattnet och närhet till Ryssvikens båtklubb. Norra Djurgården uppskattas för den lugna och naturnära miljön. Våra objekt ligger nära museer och konsthallar som Skansen och Liljevalchs. Området passar barnfamiljer tack vare omtyckta förskolor, Campus Manilla och välrenommerade Djurgårdsskolan.

Vasastan - Stockholm
200 kvm Price on request
Odengatan 22
Östermalm - Stockholm
418 kvm 57 500 000 SEK
Norrmalm - Stockholm
342 kvm 41 000 000 SEK
Östermalm - Stockholm
216 kvm 32 000 000 SEK
Birger Jarlsgatan 42
Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Våra mäklare specialiserade Djurgården

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Vanliga frågor om mäklare på Djurgården

Varför välja Residence som mäklare?

De fastighetsmäklare som arbetar hos Residence har mångårig erfarenhet av att sälja exklusiva villor på Djurgården. När du kontaktar oss presenterar vi dig för objekt utöver det vanliga.

Vad kostar det att anlita en mäklare?

Ditt pris för att anlita en mäklare på Djurgården beror på flera faktorer. Mäklararvodet kan vara fast eller utgöra en procentsats på försäljningspriset. Kontakta oss gärna för närmare information.

Vad bör jag tänka på vid val av mäklare?

Att välja en mäklare med god lokalkännedom om det område där du ska sälja eller köpa en bostad är en stor fördel. Välj en fastighetsmäklare på Djurgården med erfarenhet av att sälja din typ av objekt.

Hur går en värdering till?

Om du funderar på att sälja din lägenhet eller hus och vill veta hur mycket det är värt bokar du in ett möte med en av våra mäklare. Under mötet går du tillsammans med mäklaren igenom fastigheten invändigt och utvändigt. Vi kan göra såväl en muntlig fri värdering som kompletta skriftliga bostadsvärderingar.