Vi hjälper dig att hitta din nya bostad

Bra att veta vid köp av bostad

Vi hjälper dig med ett tryggt och bra bostadsköp

Tack vare en unik kunskap med erfarenhet av både kunder och bostäder som förtjänar mer är vi ett naturligt val om du vill göra ett bra bostadsköp som är både tryggt och komfortabelt.

1.
Vi ger dig möjlighet att både köpa och sälja bostad under full diskretion.

Vi genomför många framgångsrika affärer under full diskretion, utan traditionell marknadsföring, tack vare vår unika affärsmodell true partnership. Hela företaget arbetar som ett team, med våra mest exklusiva bostäder, sjöställen, gods och gårdar. På det sättet är vi i ständig kontakt både med de rätta nationella kunderna, och med de internationella via Christie’s International Real Estate och Christie’s Auktionshus.

2.
Ta del av bostäder som förmedlas underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden. För att ta del av det unika utbudet av lägenheter och villor samt gods och gårdar i Sverige och utomlands anmäler du dig till vårt kundregister och berättar vad du letar efter så att du får information även om bostäder vi förmedlar underhand som motsvarar det du letar efter.

3.

Varför ska du köpa din bostad av Residence Christie’s

Villa Merlo

Se mer

Lyktan

Se mer
Vill du veta vad som händer?

Skriv in dina uppgifter nedan för att ta del av vårt nyhetsbrev.