Sara Helin

Reg. Fastighetsmäklare Delägare
“Sara är den bästa mäklare vi någonsin har varit i kontakt med. Mycket trevlig, lyhörd, genuin och väldigt professionell. Helt friktionsfritt från första mötet tills kontraktet var påskrivit, vilket bara tog några få dagar. En bättre mäklare än Sara finns inte. Tack för ett fantastiskt samarbete.”

Om mig

Sara har gedigen erfarenhet av att sälja alla typer av exklusiva hem i det dolda med full diskretion om så önskas.

Hon är mycket resultatinriktad och fokuserad på högsta kvalitet med maximal kundnöjdhet. Det är med stor passion som hon engagerar sig i varje bostadsaffär och hennes mål är alltid att överträffa kundernas förväntningar. Hon är alltid mycket lyhörd och noggrann genom varje moment i förmedlingsprocessen och strävar alltid efter att nå högsta möjliga försäljningspris samtidigt som alla parter ska känna sig nöjda. Eftersom Sara är uppvuxen i innerstan har hon full koll på alla Stockholms vackra gator och hon har ett gediget kontaktnät och många återkommande kunder. Hon är väl förtrogen med allt från exklusiva våningar, villor och sjöfastigheter.

“För mig är kunskap, förtroende, driv och förståelse för säljare och köpare de viktigaste egenskaperna för att skapa framgångsrika bostadsaffärer och det är på så vis som jag också skapar positiva långsiktiga relationer med återkommande kunder.”

Sara Helin
SERVICE ÄR A OCH O

Selected brokers for selected properties

Vårt unika kundregister, som gör att vi kan kommunicera med Sveriges köpstarkaste personer, förstärks dessutom av att vi är en del av Christie’s International Real Estate som är världens största nätverk för exklusiva bostäder.

Vårt kontaktnät gör att vi kan exponera bostäder vi förmedlar på ett enastående sätt. Tack vare våra kontakter når vi köparna även när vi förmedlar under full diskretion, utan traditionell marknadsföring.

Vill du veta mer om hur jag kan hjälpa dig med bostadsaffär?

Sälja
Vill du veta vad som händer?

Skriv in dina uppgifter nedan för att ta del av vårt nyhetsbrev.