Mona Rammahi

Reg. Fastighetsmäklare Partner
“Mona levererade över alla rimliga förväntningar. Hon var engagerad och gick alltid att få tag i för frågor och hon kom med extremt bra input. Hon höll mig uppdaterad och hon var lösningsorienterad. Jag fick betydligt bättre betalt än jag någonsin hade kunnat förvänta mig. Lägenheten såldes innan visning. Jag kommer rekommendera henne till alla jag känner som funderar på att sälja.”

Tillsammans skräddarsyr vi din försäljning för bästa möjliga förutsättningar. Du får en energisk och målinriktad mäklare med ditt bästa i fokus, vilket kommer visa sig i slutpriset.

Om mig

Mona är en erfaren och framgångsrik fastighetsmäklare med en gedigen bakgrund inom försäljning, marknadsföring och produktutveckling både nationellt och internationellt. Med sin expertis har Mona utvecklat en kompetens för att navigera genom komplexa och mångfacetterade affärsmiljöer.

Hennes strategiska tänkande och analytiska färdigheter gör att hon kan förutse och anpassa sig till marknadsförändringar på ett sätt som gynnar hennes klienter. Du som kund kommer att känna dig trygg genom hela processen, med förtroendet att din försäljning hanteras på ett professionellt och effektivt sätt, med ditt ekonomiska intresse i fokus.

Mona Rammahi
SERVICE ÄR A OCH O

Reg. Fastighetsmäklare | Partner

Mona är en erfaren och framgångsrik fastighetsmäklare med en lång bakgrund inom försäljning, produktutveckling och marknadsföring. Mona har en stark drivkraft att leverera bästa möjliga resultat till sina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Du som kund kommer att känna dig trygg genom hela processen.

Sälja
Vill du veta vad som händer?

Skriv in dina uppgifter nedan för att ta del av vårt nyhetsbrev.