Jenna Nielsen

Koordinator

Om mig

Efter många år inom olika bolag i fastighetsbranschen har Jenna utmärkt sig som en ovärderlig kollega och koordinator. Hennes långa erfarenhet inom olika typer av serviceyrken speglas dagligen i hennes professionalism gentemot kollegor och framför allt våra kunder.

Jenna som person är strukturerad och har en god känsla för organisering, vilket är oerhört viktiga kvaliteter i hennes dagliga arbete. Med en stark förmåga för prioritering och vid behov, omprioritering, sätter hon en svårslagen standard som bolaget värderar högt.

”Jag älskar variationen i mitt arbete, att få en insikt i unika affärer och kreativiteten som får ligga till grund för varje objekt. Att få ha en fortsatt kontakt med kunder är både roligt och givande, och jag märker uppskattningen i mitt arbete. Som konsult är det även viktigt med ett affärssinne och värdet av att varje gång leverera en bra produkt.”

Jenna Nielsen
SERVICE ÄR A OCH O

Selected brokers for selected properties

Vårt unika kundregister, som gör att vi kan kommunicera med Sveriges köpstarkaste personer, förstärks dessutom av att vi är en del av Christie’s International Real Estate som är världens största nätverk för exklusiva bostäder.

Vårt kontaktnät gör att vi kan exponera bostäder vi förmedlar på ett enastående sätt. Tack vare våra kontakter når vi köparna även när vi förmedlar under full diskretion, utan traditionell marknadsföring.

Vill du veta mer om hur jag kan hjälpa dig med bostadsaffär?

Sälja
Vill du veta vad som händer?

Skriv in dina uppgifter nedan för att ta del av vårt nyhetsbrev.