Hugo Alfredsson

Reg. Fastighetsmäklare

Om mig

Med flera års erfarenhet inom fastighetsbranschen, med de senaste som renodlad fastighetsmäklare har Hugo utmärkt sig med både en kompetens och tillgänglighet utöver det vanliga. Med bakgrund inom branscher som ställer höga krav på social kompetens, prestation och lyhördhet har han satt tydliga grundpelare för sin fortsatta karriär.

Med professionalism och engagemang strävar Hugo alltid efter att alla parter ska känna sig trygga och nöjda i samtliga steg av försäljningsprocessen. Att erbjuda sina kunder en service på en högre nivå och alltid ge det lilla extra är en stor drivkraft i hans dagliga arbete.

”En oerhört viktig del för mig i jobbet är den sociala biten, att få träffa och vägleda kunder, nya som tidigare, och hjälpa dem med sitt livs största affär. Jag utmärker mig genom att alltid ge mer och inte ge upp, oavsett vad som krävs. Kundnöjdhet är för mig det viktigaste.”

Hugo Alfredsson
SERVICE ÄR A OCH O

Selected brokers for selected properties

Vårt unika kundregister, som gör att vi kan kommunicera med Sveriges köpstarkaste personer, förstärks dessutom av att vi är en del av Christie’s International Real Estate som är världens största nätverk för exklusiva bostäder.

Vårt kontaktnät gör att vi kan exponera bostäder vi förmedlar på ett enastående sätt. Tack vare våra kontakter når vi köparna även när vi förmedlar under full diskretion, utan traditionell marknadsföring.

Vill du veta mer om hur jag kan hjälpa dig med bostadsaffär?

Sälja
Vill du veta vad som händer?

Skriv in dina uppgifter nedan för att ta del av vårt nyhetsbrev.