Felicia Augustsson

Reg. Fastighetsmäklare
“Med flera års erfarenhet av försäljning inom varierade branscher med höga krav på servicenivå har Felicia utmärkt sig med både stor passion och tydliga resultat.”

Om mig

Driven, Engagerad, Professionell
Med flera års erfarenhet av försäljning inom varierade branscher med höga krav på servicenivå har Felicia utmärkt sig med både stor passion och tydliga resultat. Hennes ambitioner och mål är alltid högt satta, och hon strävar dagligen efter att hennes kunder känner fullkomlig trygghet genom hela processen.

Felicia förmedlar hem med stor ödmjukhet och optimism, där lyhördhet och noggrannhet är tydliga ledord, och det är lätt att förstå varför hon är lätt att tycka om, och ofta benämns av kunder som oerhört genuin.

”Det som driver mig i mitt arbete är självklart den fantastiska variationen i alla människor jag möter, deras hem och det unika i varje enskild affär. Jag tror starkt på att bygga långvariga relationer, och min uppväxt i Göteborgs Innerstad ger mig en förståelse för livet här, och är bara en liten del av allt som utmärker mig från mängden.”

Felicia Augustsson
SERVICE ÄR A OCH O

Selected brokers for selected properties

Vårt unika kundregister, som gör att vi kan kommunicera med Sveriges köpstarkaste personer, förstärks dessutom av att vi är en del av Christie’s International Real Estate som är världens största nätverk för exklusiva bostäder.

Vårt kontaktnät gör att vi kan exponera bostäder vi förmedlar på ett enastående sätt. Tack vare våra kontakter når vi köparna även när vi förmedlar under full diskretion, utan traditionell marknadsföring.

Vill du veta mer om hur jag kan hjälpa dig med bostadsaffär?

Sälja
Vill du veta vad som händer?

Skriv in dina uppgifter nedan för att ta del av vårt nyhetsbrev.