Catharina Grenestedt

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom
“Catharina överträffade våra förväntningar genom sin proffsighet, höga kompetens, kunnighet och sitt personliga engagemang. Dessutom var försäljningen "All time high" i Helsingborg. Vi kan varmt rekommendera Catharina som bästa mäklare för era försäljningsuppdrag.”

Om mig

Catharina är både registrerad fastighetsmäklare och civilekonom och hon har en gedigen erfarenhet inom fastighetsmäkleri sedan år 2005. Catharinas goda renommé och succé som mäklare beror inte bara på rekommendationer från nöjda kunder utan även på många rekordförsäljningar.

Hennes driftighet, envishet och kreativitet att se möjligheter visar sig genom alla Catharinas lyckade försäljningar som t ex ha uppnått de högsta slutpriserna för villor 4 år i rad (2020-2023) inkl all time high slutpris i Helsingborg, all time high slutpris i Viken och all time high slutpris för tomt i Helsingborg bl a (Källa Hemnet).

Tidigare har Catharina arbetat som mäklare för Skeppsholmen Sotheby´s, hon startade upp deras kontor i Helsingborg och drev verksamheten där ensam i närmare 5 år tills hon valde att sluta på firman i juni 2024. I juni 2024 började Catharina istället som mäklare för Residence Christie´s. Innan dess har Catharina drivit egen mäklarfirma Boningen Mäklarfirma och ytterligare längre bak i tiden arbetade hon inom finans i Stockholm.

Catharinas mål är inte kvantitet i antal försäljningar då hon alltid jobbar med ett fåtal förmedlingar samtidigt, hennes mål är istället kvalitet och högsta möjliga försäljningspris. Arbetsområden är främst Helsingborg och Höganäs kommuner med omnejd, välkända områden för Catharina som bott i Helsingborg sedan år 2001. Hon förmedlar både ”stort och smått” i bra områden och/eller med utsikt eller som har något unikt.

Kontakta gärna Catharina för referenser och även för information om diskreta förmedlingar utan marknadsföring som utförs genom hennes stora kontaktnät.

Catharina Grenestedt
SERVICE ÄR A OCH O

Selected brokers for selected properties

Vårt unika kundregister, som gör att vi kan kommunicera med Sveriges köpstarkaste personer, förstärks dessutom av att vi är en del av Christie’s International Real Estate som är världens största nätverk för exklusiva bostäder.

Vårt kontaktnät gör att vi kan exponera bostäder vi förmedlar på ett enastående sätt. Tack vare våra kontakter når vi köparna även när vi förmedlar under full diskretion, utan traditionell marknadsföring.

Vill du veta mer om hur jag kan hjälpa dig med bostadsaffär?

Sälja
Vill du veta vad som händer?

Skriv in dina uppgifter nedan för att ta del av vårt nyhetsbrev.