Description Images Map Contact
Nacka Saltsjöbaden - Rösunda 211 kvm

Radhus med bra läge invid Grand Hotel i Saltsjöbaden

I pittoreska och charmiga Rösunda finns detta välplanerade radhus beläget i trevlig miljö. Utmärkt läge i populärt område med Baggensfjärden och naturen runt knuten, upp till fyra sovrum, generös insynsskyddad uteplats och låga driftkostnader gör detta radhus till ett attraktivt boende i prisklassen.
Välkomnande hall med stengolv. I direkt anslutning till hallen ett nyrenoverat (2022) kök med väl tilltagen matplats. I anslutning ett vardagsrum med braskamin och utgång genom dubbeldörrar till en generöst tilltagen insynsskyddad uteplats. Här ute får du plats med både loungemöbel och stort matbord. På entréplanet finns ytterliga ett sovrum och ett badrum med wc, badkar, tvättmaskin och torktumlare. På hela nedre plan är det vattenburen golvvärme. I anslutning till ytterdörren finns ett praktiskt uppvärmt förråd.
Övre plan med tre sovrum, badrum med dusch och wc. På detta plan finns även ett allrum med plats för soffgrupp och tv. Liten tomt på 211 kvm. Carport finns.

READ MORE
FACTS

Area: Saltsjöbaden - Rösunda

Number of rooms: 6

Living space: 158 kvm

Plot area: 211 kvm

Jonas Häggbom

Responsible broker
Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Responsible broker

Jonas Häggbom som är utbildad ekonom har arbetat som mäklare sedan 2007. Jonas började sin yrkeskarriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i Stockholmsområdet. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

former client

Images

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Responsible broker

Value Housing

Our brokers have deep knowledge and skills that are of great use when it comes to valuing homes, estates, farms and other unique objects.

Read more

Underhand

We specialize in homes that are something out of the ordinary, and 74% of our homes are brokered privately, outside of the public market.

Read more

Common Questions

Together with Residence Christie's International Real Estate, we have an extensive record of potential buyers of high-quality and unique residences.

Read more