Description Images Map Contact
Värmdö Kallmossevägen 2B, 2C 38929 kvm

Här finns nu möjligheten att förvärva två unika fastigheter med stor potential med ett av Värmdös mest attraktiva sjöläge! Vackert högt och insynsskyddat sydväst-läge på båda tomterna omgärdat av vacker skärgårds natur. Båda tomterna mäter dryga 19 000 kvm styck och har en strandlinje på cirka 150 meter, på en av tomterna finns en brygga. Det som verkligen fångar ögat är den vackra strandlinjen och den fina utsikten över vattnet allt i ett perfekt väst sydväst läge. Sjöutsikten är påtaglig från större delen av tomten och från båda boningshusen. På tomterna finns idag bland flera byggnader bland annat två charmiga små hus från 1800-talet.
I närheten av fastigheten ligger Djurö centrum med blad annat livsmedelsbutik, idrottshall, bibliotek, restaurang, vårdcentral och tandläkare. Längst vägen hittar ni Djurö skola med årskurs F-9 och förskolor. Från Björkås går bussen regelbundet till Slussen, resan tar 1 timme med buss och ca 40 minuter med bil.

READ MORE
FACTS

Street Address: Kallmossevägen 2B, 2C

Living space: 62 kvm

Other space: 20 kvm

Plot area: 38929 kvm

Showings

Contact broker for more information.

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Responsible broker

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

former client

Images

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Responsible broker

Value Housing

Our brokers have deep knowledge and skills that are of great use when it comes to valuing homes, estates, farms and other unique objects.

Read more

Underhand

We specialize in homes that are something out of the ordinary, and 74% of our homes are brokered privately, outside of the public market.

Read more

Common Questions

Together with Residence Christie's International Real Estate, we have an extensive record of potential buyers of high-quality and unique residences.

Read more