Description Images Map Contact
Nacka Saltsjöbaden - Rösunda 539 kvm

Sjötomt med egen brygga - strålande utsikt över Baggensfjärden - SÅLD!

Eftertraktat och välplanerat boende på återvändsgata med strandtomt och egen brygga saluförs nu av den första och enda ägaren till fastigheten.
Entréplan med hall, gäst wc, kök, matsal och vardagsrum i vinkel mot fönsterpartier mot Baggensfjärden.
Separat sovrumsavdelning med 3 sovrum och ett badrum. Ett sovrum är lite större med utgång till den skyddade innergården.
Vardagsrum och matsal i öppen planlösning med burspråk och öppen spis. Härifrån har man utgång genom dubbeldörrar till en uteplats/balkong med direkt sjöläge och plats för bord och stolar. från uteplatsen trappa ner till den egna bryggan med segelbåtsdjup.
Nedre plan med hobbyrum med plats för pingis eller biljardbord. innanför hobbyrum stor gillestuga med öppenspis och litet fönster. Två sovrum varav ett lite större, båda med små fönster. Bastu med plats för omklädning, dusch och wc.
Vidare på detta plan en tvättstuga, sval, förrådsrum samt stor verkstad/förråd/teknikrum med utgång.
Redan i hallen slås man av den fantastiska utsikten över Baggensfjärden och den påtagliga sjökontakten.
Vid vägen disponerar fastigheten ett eget dubbelgarage. Fastigheten är friköpt.
Här erbjuds en lättskött fastighet med strandtomt och egen brygga - ett boende med hög livskvalitet.
Välkomna på enskild visning - vänligen kontakta mäklaren för visningstider!

READ MORE
FACTS

Area: Saltsjöbaden - Rösunda

Number of rooms: 8

Living space: 148 kvm

Other space: 135 kvm

Plot area: 539 kvm

Jonas Häggbom

Responsible broker
Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Responsible broker

Jonas Häggbom som är utbildad ekonom har arbetat som mäklare sedan 2007. Jonas började sin yrkeskarriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i Stockholmsområdet. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

former client

Images

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Responsible broker

Value Housing

Our brokers have deep knowledge and skills that are of great use when it comes to valuing homes, estates, farms and other unique objects.

Read more

Underhand

We specialize in homes that are something out of the ordinary, and 74% of our homes are brokered privately, outside of the public market.

Read more

Common Questions

Together with Residence Christie's International Real Estate, we have an extensive record of potential buyers of high-quality and unique residences.

Read more