Description Images Map Contact
Vellinge Falsterbo 914 kvm

På underbart läge i Falsterbo! - SÅLD!


Välkommen till Kaplangränd 3, belägen vid den prestigefyllda Kärleksstigen i Falsterbo. Denna villa har genomgått en imponerande totalrenovering där varje detalj har noggrant utvalts för att skapa en exklusiv och elegant atmosfär. Här möts du av en perfekt kombination av moderna bekvämligheter och bevarandet av husets unika designelement, inklusive fönster- och takbeklädnadsdesignen som har återupplivats med omsorg under renoveringen.

Arkitekten bakom detta mästerverk är ingen mindre än Sven Ivar Ekstrand, vars vision och expertis har placerat honom i framkant av regionens mest eftertraktade arkitekter. För att anpassa huset till 2020-talets stil och funktionalitet har Jon Eliason Design skapat en ny planlösning som genomsyras av modern elegans och tidlös design.

I det fullt utrustade köket från Unoform finner du integrerade vitvaror från Gaggenau, vilket ger dig möjlighet att utforska din passion för matlagning på högsta nivå. Blandarna från italienska Gessi utstrålar lyx och kvalitet, medan diskmaskinen från Fischer & Paykel erbjuder praktisk bekvämlighet. Bänkskivan i marmor ger en sofistikerad touch till köket, medan inbyggda spotlights skapar en behaglig atmosfär. Hajom skjutdörrar skapar en övergång mellan utomhus- och inomhusmiljöer, vilket ger en harmonisk och avslappnad atmosfär.

De generösa sociala ytorna i villan är perfekta för samvaro och underhållning. Matsalen och baren i valnöt blir en naturlig samlingsplats för vänner och familj, medan vinkylarna från Dunavox och vinrummet gör att du kan förvara och presentera din vinsamling på ett elegant sätt. I vardagsrummet kan du njuta av en film på hemmabiosystemet från Monitor Audio.

Utomhusområdet är en oas för avkoppling och sociala arrangemang. Det insynsskyddade poolområdet, med en generös gjuten mosaikpool, jacuzzi och utedusch är perfekt för att njuta av solen och skapa minnesvärda stunder med nära och kära. Här finns också en utebar med framdraget vatten och avlopp, samt en öppen spis utomhus som finns kvar sen husets begynnelse.

De lyxiga badrummen är utrustade med Carreramarmor och marmor, och blandarna från italienska Gessi ger en underbar känsla av komfort och lyx. Även här har man valt belysning som skapar en underbar känsla av välmående. Ett av badrummen har en spadel med bastu och en privat utgång till poolområdet, vilket ger dig möjlighet att koppla av och njuta av enastående komfort. Med det sofistikerade KNX-systemet som finns genomgående i hela huset så kan du enkelt kontrollera belysningen och skapa olika stämningar i varje rum.

Sammanfattningsvis erbjuder villan på Kaplangränd 3 vid Kärleksstigen i Falsterbo en unik möjlighet att leva i absolut lyx och komfort. Med sitt insynsskyddade poolområde, totalrenoverade ytor, exklusiva materialval och generösa sociala utrymmen är detta en bostad som utstrålar en känsla av prestigefylld elegans men ändå värme. Ta chansen att bli ägare till detta enastående hem och upplev den ultimata bostadsupplevelsen.

Kontakta oss idag för att boka en privat visning och ta det första steget mot att förverkliga dina drömmar.

READ MORE
FACTS

Area: Falsterbo

Number of rooms: 7

Living space: 351 kvm

Other space: 30 kvm

Plot area: 914 kvm

Ulrika Herrlin

Responsible broker

Welcome to contact us

Ulrika Herrlin
Responsible broker

Ulrika Herrlin

Ulrika har sin bakgrund inom service, inom hotell och restaurangbranschen, både i restaurang och på management nivå. Utbildade sig och arbetade i Frankrike under 10 år men skolade om sig till försäkringsmäklare 2000 när hon flyttade hem från Frankrike. Därefter arbetade hon på Skandia som privatrådgivare och sedan med eget försäkringsmäkleri inom både privat och sakförsäkring.

Under många ...

Contact me
Marcus Herrlin
Real Estate Agent

Marcus Herrlin

Marcus Herrlin började sin karriär inom sakförsäkringar för att sedan vidareutbilda sig till Swedsec licensierad försäkringsmäklare. Efter ett antal år i Stockholm inom försäkring och bank och ett eget försäkringsmäkleri, så gick resan 2005 mot Småland och Växjö, där han är uppväxt. Marcus har sedan barnsben haft en stor entreprenörsanda och detta resulterade i ett stort privat bostadsprojekt innehållande detaljplanering, ...

Contact me

Images

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ulrika Herrlin

Responsible broker

Value Housing

Our brokers have deep knowledge and skills that are of great use when it comes to valuing homes, estates, farms and other unique objects.

Read more

Underhand

We specialize in homes that are something out of the ordinary, and 74% of our homes are brokered privately, outside of the public market.

Read more

Common Questions

Together with Residence Christie's International Real Estate, we have an extensive record of potential buyers of high-quality and unique residences.

Read more