Description Images Map Contact
Trosa Trosa - Södermanland 794 kvm

Enastående insynsskyddad fastighet i Trosa hamn - toppskick och eget poolområde

Varmt välkommen till Trosa och Södermanland. Vi har nöjet att saluföra en fastighet i bästa skick där du som ny ägare bara har att slå dig till ro och njuta av staden och omgivningarna. Med ett ursprung från 1934 och från att ha härbärgerat hamnkaptenen i Trosa har fastigheten och dess byggnader utvecklats och moderniserats i harmoni med originalet. Idag är fastigheten i absolut toppskick varpå nästa ägare bara har att luta sig tillbaka och njuta av lugnet samt upptäcka Trosa med omnejd. På din egna uppfart parkerar du ledigt tre bilar och i anslutning finns en relativt nybyggd isolerad förrådsbyggnad varav ena delen tidigare använts som gästrum. Entréplanet i huvudbyggnaden är det sociala planet med bl.a. rymligt kök, vacker inbyggd punschveranda som idag agerar matsal, vardagsrum med kakelugn & burspråk, sovrum/gästrum samt dusch/tvättstuga. Entréplanet rymmer även en välkomnande huvudentré, gäst wc samt köksingång med bra förvaringsmöjligheter och utgång till en altan i sydväst med utsikt över din egen pool och hamnområdet. Det privata våningsplanet en trapp upp går i samma vackra stil och här möts du av familjens rymliga allrum för samvaro. Här finns även två sovrum som båda har gott om förvaringsmöjligheter samt ett badrum med badkar. Trädgården är omsluten av staket och häckar och bildar en privat oas med poolområde, smakfullt berg i dagen och ett flertal trivsamma uteplatser. Den totala förrådsytan om ca 31 kvm är generöst tilltagen och här finns gott om plats för allt som behövs vinterförvaras såsom utemöbler, poolattiraljer, trädgårdsutrustning samt en platsbyggd S.U.P / havskajak - förvaring.

För mer detaljerad information och privata visningar kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin på 0706179620 alternativt [email protected]

READ MORE
FACTS

Area: Trosa - Södermanland

Number of rooms: 6

Living space: 151 kvm

Other space: 31 kvm

Plot area: 794 kvm

Henrik Thelin

Responsible broker
Henrik Thelin

Henrik Thelin

Responsible broker

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

former client

Henrik Thelin

Responsible broker

Value Housing

Our brokers have deep knowledge and skills that are of great use when it comes to valuing homes, estates, farms and other unique objects.

Read more

Underhand

We specialize in homes that are something out of the ordinary, and 74% of our homes are brokered privately, outside of the public market.

Read more

Common Questions

Together with Residence Christie's International Real Estate, we have an extensive record of potential buyers of high-quality and unique residences.

Read more