Description Images Map Contact
Vaxholm Tynningö 5402 kvm

Elegant villa anno 1912 med stor strandtomt

Elegant villa uppförd i början av förra seklet som genomgått en pietetsfullt renovering under de senaste åren och är nu åter tronar i sin forna glans. Villan om 441 kvm boarea är majestätiskt belägen med vy över det framförliggande vattnet på en privat & ogenerad strandtomt om hela 5402 kvm. Här finner man uteplatser i flera väderstreck, stora gräsytor, äppellund, strand med en härlig loggia och egen brygga med segelbåtsdjup och bastu. Interiört erbjuds spatiösa sällskapsytor med fri utsikt över vattnet och med många av de tidsenliga detaljerna bevarade såsom strama stucklister, burspråk, glasveranda kakelugnar etc. Påkostat kök där den stora köksön utgör den givna samlingspunkten. 8 möjliga sovrum varav master bedroom med intilliggande badrum klätt i svensk tidstypisk marmor. En lantlig idyll vid lugnt skärgårdsvatten och med en klassisk sekelskiftesvilla i genomgående mycket gott skick som lämpar sig likväl för permanent som för fritidsboende.

READ MORE
FACTS

Area: Tynningö

Number of rooms: 12

Living space: 310 kvm

Other space: 150 kvm

Plot area: 5402 kvm

Lars Fogelklou

Responsible broker
Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Responsible broker

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

former client

Images

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Responsible broker

Value Housing

Our brokers have deep knowledge and skills that are of great use when it comes to valuing homes, estates, farms and other unique objects.

Read more

Underhand

We specialize in homes that are something out of the ordinary, and 74% of our homes are brokered privately, outside of the public market.

Read more

Common Questions

Together with Residence Christie's International Real Estate, we have an extensive record of potential buyers of high-quality and unique residences.

Read more