Description Images Map Contact
Nacka Saltsjöbaden - Rösunda 1202 kvm

Välkommen till ”Villa Katten” med en boyta om 202 kvm (biyta 41 kvm) uppförd 1902 med ett mycket bra läge vid vändplan på återvändsgata i populära Rösunda. Från fastigheten har man strålande utsikt över Baggensfjärden och Fällström. Huset har en klassisk disposition med ett representativt och socialt entréplan.
Välkomnande entréhall med kalkstensgolv som är delvis är uppvärmt ett gäst wc samt en braskamin. Stort kök med matplats i öppen planlösning och en kakelugn. Vardagsrum med burspråk och öppen spis. Övre plan med fyra sovrum, badrum med badkar, samt möblerbar hall med TV hörna. Källare med förvaring, tvättstuga samt teknikrum.
Runt halva huset finns härligt trädäck med utgång från kök och hall, här finns gott om plats för loungemöbler, matbord och grill. På övreplan finns två balkonger. Fristående kallförråd om ca 10 -15 kvm finns. Stenlagd infart med parkering för ett flertal bilar, gräsmatta med plats för studsmatta.
I hotellviken ligger KSSS Marina med möjlighet till båtplats inom gångavstånd från fastigheten.

READ MORE
FACTS

Area: Saltsjöbaden - Rösunda

Number of rooms: 6

Living space: 204 kvm

Other space: 41 kvm

Plot area: 1202 kvm

Jonas Häggbom

Responsible broker
Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Responsible broker

Jonas Häggbom som är utbildad ekonom har arbetat som mäklare sedan 2007. Jonas började sin yrkeskarriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i Stockholmsområdet. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

former client

Images

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Responsible broker

Value Housing

Our brokers have deep knowledge and skills that are of great use when it comes to valuing homes, estates, farms and other unique objects.

Read more

Underhand

We specialize in homes that are something out of the ordinary, and 74% of our homes are brokered privately, outside of the public market.

Read more

Common Questions

Together with Residence Christie's International Real Estate, we have an extensive record of potential buyers of high-quality and unique residences.

Read more