Description Images Map Contact
Gnesta Sörmland 1045710 kvm

Sagolikt vacker belägen på egen halvö i sjön Båven

Hornets gård är sagolikt belägen på en egen halvö i Båven i hjärtat av Sörmland. Med natursköna omgivningar i bästa miljö och omkringliggade sjö och alla vackra träd skapar detta en naturromantisk inramning. Gården har anor från 1700-talet och dagens huvudbyggnaden byggdes 1909 och ligger solitärt med underbara vyer. Hornet har en väl sammanhållen arrondering som totalt omfattar 52 ha skog och åkermark. Det ingår även ca 52 ha vatten med goda fiskevatten som bjuder på rikligt med signalkräftor och insjöfisk. En unik möjlighet att skapa ett exklusivt familjegods med bästa läge. Hornet är beläget ca 9 mil sydväst om Stockholm.

READ MORE
FACTS

Area: Sörmland

Number of rooms: 6

Living space: 250 kvm

Plot area: 1045710 kvm

Henric Falkenberg

Responsible broker
Henric Falkenberg

Henric Falkenberg

Responsible broker

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Nu när tillträdesdagen passerat återstår bara för oss att tacka dig för ett väl utfört arbete. Vi är nöjda med den service som du tillhandahållit och skulle utan tvekan rekommendera dig för liknande uppdrag i framtiden. I synnerhet har vi uppskattat att du anpassat ditt arbetssätt och visat förståelse för våra minst sagt försvårande omständigheter.

former client

Images

Bostadsbild

Henric Falkenberg

Responsible broker

Value Housing

Our brokers have deep knowledge and skills that are of great use when it comes to valuing homes, estates, farms and other unique objects.

Read more

Underhand

We specialize in homes that are something out of the ordinary, and 74% of our homes are brokered privately, outside of the public market.

Read more

Common Questions

Together with Residence Christie's International Real Estate, we have an extensive record of potential buyers of high-quality and unique residences.

Read more