Description Images Map Contact
Göteborg Lorensberg 167 kvm

Enastående våning från sekelskiftet i högt och fritt läge

I hjärtat av stadens puls i en ståtlig och tidstrogen tegelbyggnad från 1889 erbjuder vi en enastående paradvåning. Här rullar vi ut historiens röda matta med en återspegling av tidens glans som magnifikt dekorerade tak, stuckaturer, vackra dörrvalv och takrosetter. Detta exklusiva hem utmärker sig genom sin unika plats som är helt fri från insyn och du kan njuta av en känsla av integritet och privatliv.

Den väl tilltagna takhöjden vars majestätiska höjd sträcker sig till imponerande 3,2 meter skapar otrolig atmosfär och rymd. Vackra detaljer är en konstant påminnelse om förra seklet och kombinerad med välbevarade tidstypiska detaljer som höga fotlister, fiskbensparketter, takrosetter och framför allt, den extraordinära takdekoration som är som ett vackert konstverk. Denna kärleksfulla renovering av varje rum har utförts med omsorg och noggrannhet i största respekt för de tidsenliga detaljer vilket ger varje vrå en egen karaktär och charm.

Det exceptionellt utformade och påkostade köket är en mästarens verk i sin minutiösa perfektion. Det är ett kök som planerats av en kock och för en familj som älskar sociala tillställningar. Köket är hemmets hjärta och här möts moderna bekvämligheter som dubbla spisar, dubbla vinkylar och dubbla kylskåp, vilket resulterar i ett kök som är lika funktionellt som det är vackert i en tidlös elegans och harmoni.

Varje rum utstrålar en känsla av exklusivitet och högsta internationella klass. De generöst tilltagna ytorna är idealiska för sociala sammankomster, och de påkostade materialvalen som är noga utvalda ger varje rum en egen unik känsla.
Badrummet är en fröjd för sinnena, med varje detalj noggrant utvald för att skapa en atmosfär för avkoppling och harmoni och för tankarna till ett exklusivt hotell.

Våningen har ett optimalt fritt läge ett kvarter ifrån Göteborgs paradgata.
Här upplever man stadens puls på nära håll med Avenyns exklusiva butiker restauranger inom räckhåll. Detta område är också hem åt stadens rika kultur- och nöjesutbud, där Lorensbergsteatern, Stadsteatern och Konstmuséet sätter tonen för en sofistikerad livsstil.

Dessutom ligger det magnifika Evenemangsstråket alldeles runt hörnet, med Svenska Mässan, Scandinavium, Liseberg, Lorensbergsteatern och den förtrollande Trädgårdsföreningen som närmaste grannar. Denna bostad är en inbjudan till en livsstil av exceptionell kvalitet, en plats där historiens elegans möter modern lyx på en enastående nivå. Varmt välkomna på visning!

READ MORE
FACTS

Area: Lorensberg

Number of rooms: 4

Living space: 167 kvm

FLOOR: 3

Linda Bundsen

Responsible broker

Welcome to contact us

Linda Bundsen
Responsible broker

Linda Bundsen

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare ...

Contact me
Charlotta Lenhammar
Real Estate Agent

Charlotta Lenhammar

Charlotta har arbetat som framgångsrik fastighetsmäklare sedan år 2006 och är specialiserad på bostadsrätter i Göteborgs Innerstad med fokus på större våningar i Lorensberg, Vasastaden, Linnéstaden och Nedre Johanneberg. Hon är dessutom själv bosatt i området vilket ger en god lokalkännedom.

Charlotta är en av våra Senior Partners som tack vare lång erfarenhet, god lokalkännedom och ett personligt engagemang ...

Contact me

Images

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Responsible broker

Value Housing

Our brokers have deep knowledge and skills that are of great use when it comes to valuing homes, estates, farms and other unique objects.

Read more

Underhand

We specialize in homes that are something out of the ordinary, and 74% of our homes are brokered privately, outside of the public market.

Read more

Common Questions

Together with Residence Christie's International Real Estate, we have an extensive record of potential buyers of high-quality and unique residences.

Read more