Description Images Map Contact
Göteborg Lorensberg 63 kvm

Minitrea med exklusiva tillval högst upp i huset i en anrik fastighet

Kvadratsmart minitrea högst upp i en vacker tegelfastighet från 1930-talet med en rundad smidesbalkong som är ett konstverk i sig och som bjuder in till avkoppling och både eftermiddags och kvällssol. Bo mitt i evenemangstråket med med utsikt över den nya "nätstrumpan" och med närhet till precis allt vad staden har att erbjuda men ändå på en lugn enkelriktad gata. Här kan du njuta av ett fritt läge med utsikt över Lorensbergs takåsar.

Bostadens nyrenoverade kök har minutiöst planerats och imponerar med smarta förvaringslösningar och med exklusiva stenskivor och modern utrustning. Här är platsen där kulinariska drömmar förverkligas.

Det rymliga badrummet är påkostat och skapar en exklusiv hotellkänsla. Här finner du inte bara en extra bred dusch, utan även en bred kommod med handfat, behaglig golvvärme och inte minst både tvättmaskin och torktumlare för att göra vardagen smidigare.

Denna bostad bär stolt upp vackra tidtypiska 30-talsdetaljer såsom stram stuckatur, fönsterbrädor i sten, förtjusande innerdörrar och handtag, fiskbensmönstrad ekparkett och en generös takhöjd.

Tegnérsgatan har ett ypperligt cityläge med Avenyns rika utbud av restauranger, barer och shopping runt hörnet. Söker du dig till lugn och ro är det inte långt till stadens grönområden med ljuvliga Näckrosdammen och trivsamma Trädgårdsföreningen. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom några hundra meters radie, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern.

Föreningen har mycket låg belåningsgrad och en stark kassa. Fastigheten är välskött, och medlemmarna har tillgång till en gemensam innergård med utemöbler och grillmöjligheter. Det är här du hittar den perfekta balansen mellan stadsliv och avkoppling.

READ MORE
FACTS

Area: Lorensberg

Number of rooms: 3

Living space: 63 kvm

FLOOR: 5

Linda Bundsen

Responsible broker
Linda Bundsen

Linda Bundsen

Responsible broker

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

former client

Images

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Responsible broker

Value Housing

Our brokers have deep knowledge and skills that are of great use when it comes to valuing homes, estates, farms and other unique objects.

Read more

Underhand

We specialize in homes that are something out of the ordinary, and 74% of our homes are brokered privately, outside of the public market.

Read more

Common Questions

Together with Residence Christie's International Real Estate, we have an extensive record of potential buyers of high-quality and unique residences.

Read more