Description Images Map Contact
Göteborg Lorensberg 46 kvm

1920-talsanda på attraktiva Carlandersplatsen

Välplanerad tvåa i en vacker fastighet från 1929 precis intill Carlandersparken. Fin vitbetsad parkett i holländskt mönster pryder golvet i hall och vardagsrum, och tillsammans med ljusa väggar och en generös takhöjd skapas en härlig rymd i hemmet. Fönster i djupa nischer av natursten bidrar med extra charm och släpper in rikligt med ljus i samtliga rum. Köket är fullt utrustat av hög kvalitet med inredning i elegant lantlig stil som passar perfekt in med byggnadens historiska inslag. En liten trappa leder upp till ett oerhört mysigt sovrum där du kan sova gott och ostört om nätterna. Lägenhetens badrum har topprenoverats med stiliga ytskikt i marmor och fulländats med din egen tvättutrustning. Både en stor inredd klädkammare i anslutning till hallen samt ett rymligt källarförråd tillhör och tar hand om all förvaring.

Här bor du i en gemytlig förening på attraktiv adress i ett av stadens mer exklusiva områden. Trots lugnet når du Avenyns affärer och restauranger på fem minuter såväl som stadens rika kultur- och nöjesutbud med bland annat Lorensbergsteatern, Stadsteatern och Konstmuséet. Lockar en picknick i det gröna har du både Carlandersparken och Näckrosdammen precis utanför dörren. Knutpunkten Korsvägen ligger runt hörnet och inom kort gångavstånd finner du det fantastiska evenemangsstråket med Svenska Mässan, Scandinavium och Liseberg samt stadens härliga oas Trädgårdsföreningen. Detta läge erbjuder en unik kombination av närhet till allt som en storstad kan ha att erbjuda samt ett lugn som sällan upplevs på en så centralt belägen adress.

READ MORE
FACTS

Area: Lorensberg

Number of rooms: 2

Living space: 46 kvm

Linda Bundsen

Responsible broker
Linda Bundsen

Linda Bundsen

Responsible broker

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

former client

Images

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Responsible broker

Value Housing

Our brokers have deep knowledge and skills that are of great use when it comes to valuing homes, estates, farms and other unique objects.

Read more

Underhand

We specialize in homes that are something out of the ordinary, and 74% of our homes are brokered privately, outside of the public market.

Read more

Common Questions

Together with Residence Christie's International Real Estate, we have an extensive record of potential buyers of high-quality and unique residences.

Read more