Description Images Map Contact
Nacka Saltsjöbaden - Älgö 3100 kvm

Sjötomt med skärgårdskänsla, tre boningshus i renoverat skick, pool och brygga.

SÅLD! Fin Sjötomt med eget vatten område och tre boningshus med en sammanlagd boyta på dryga 501 kvm plus en biyta på 81 kvm.
Generös villa med påtaglig sjökontakt. Det stora huset (333 kvm boyta), som är om och tillbyggd bjuder på rogivande vy över Alfredrovikens vattenspegel från dom flesta av rummen. Öppen sällskaps del med stora öppningsbara fönsterpartier ger fin sjökontakt. Från vardagsrum och kök finns flera utgångar till den stora terrassen med härligt poolområde. I huvudbyggnaden finns idag fyra sovrum, tre wc, två badrum och ett exklusivt biorum. Ett av sovrumen är en suite med klädkammare, stort badrum med wc samt utgång till balkong. Vidare finns två bra gästhus (99 + 69 kvm) med egna kök, badrum och flera sovrum plus en gäststuga vid stranden.
Terrasserad tomt med vackra stensättningar flera bra uteplatser. Pool samt ett stort trädäck omgärdar huset. Brygganläggning med segelbåtsdjup för bad och båtliv, liten sandstrand finns. Ett livsstilsboende att samla familj och vänner på med gott om plats i flera byggnader allt endast 30 minuter till city.
FASTIGHETEN ÄR SÅLD - KONTAKTA MÄKLAREN FÖR YTTERLIGARE INFO!

READ MORE
FACTS

Area: Saltsjöbaden - Älgö

Number of rooms: 7

Living space: 333 kvm

Other space: 76 kvm

Plot area: 3100 kvm

Jonas Häggbom

Responsible broker
Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Responsible broker

Jonas Häggbom som är utbildad ekonom har arbetat som mäklare sedan 2007. Jonas började sin yrkeskarriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i Stockholmsområdet. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

former client

Images

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Responsible broker

Value Housing

Our brokers have deep knowledge and skills that are of great use when it comes to valuing homes, estates, farms and other unique objects.

Read more

Underhand

We specialize in homes that are something out of the ordinary, and 74% of our homes are brokered privately, outside of the public market.

Read more

Common Questions

Together with Residence Christie's International Real Estate, we have an extensive record of potential buyers of high-quality and unique residences.

Read more