Vill du ta ett nytt steg i karriären?

Du som är en framgångsrik mäklare med fokus på kvalitet har chansen att ta ett nytt steg i karriären inom Residence Christie’s.

 

Vår mäklartjänst gör att både du själv och bostäderna du förmedlar får ut den fulla potentialen. Hos oss kombinerar vi modern och träffsäker marknadsföring mot ett unikt kundregister, med en enorm kunskap om det segment av bostadsmarknaden som vi verkar inom. Att Residence drivs med true partnership skapar dessutom ett unikt samarbete mellan alla våra mäklare där vi delar kontakter, kunskap och information med varandra.

 

Tack vare att vi fokuserar på kvalitet snarare än kvantitet, får du riktigt bra förutsättningar att hjälpa kunderna till ett högt försäljningspris med extra god service när du arbetar inom Residence Christie’s. Det ger dig långvariga relationer till kunder både inom och utanför Sverige.

 

Vi arbetar inom ett segment av marknaden där fullständig diskretion ofta är en är en viktig del av vårt sätt att mäkla. Därför är det självklart för oss att hantera vår rekrytering på samma sätt. Hör av dig till oss så berättar vi mer under full diskretion. 

 

Kontakta vår VD Fredrik Abrahamsson på 073-347 63 20 eller [email protected] redan idag.

Nya medarbetare till Stockholm och Göteborg

Just nu söker vi både etablerade och juniora mäklare till Residence Christie´s i Stockholm och Göteborg. Vi har öppningar för mäklare i innerstaden och villaområden runt Stockholm och Göteborg. Vi har ett fantastiskt team med framgångsrika mäklare och en koordinatorer som ser fram emot förstärkning i vår fortsatta tillväxtresa. Välkommen med din ansökan till Fredrik Abrahamsson!

Skicka ansökan till Fredrik Abrahamsson

Ny medarbetare till Skåne

Vi söker mäklare till attraktiva delar av innerstaden och villaområden i Malmö, Lund. Lomma och Vellinge. Om du har ambition, kontaktnät och utstrålar senioritet ger vi dig chansen att mäkla på en ny nivå där du kan erbjuda dina kunder en bättre mäklartjänst med högre servicenivå. Hör av dig till oss så berättar vi mer under full diskretion. Kontakta Anders Brändefors på 0765-408 402 eller [email protected]

Skicka ansökan till Anders Brändefors