Description Images Map Contact
Norrtälje Spillersboda 7576 kvm

Unikt sjöställe i Roslagen med internationell touch

Magnifikt sjöställe i modern internationell stil som lämpar sig väl för både sommar- och permanentboende. En spektakulär betongtrappa leder upp till huvudbyggnaden som har upp till fyra sovrum och sällskapsrum med kök i öppen planlösning. Genom glasade väggar blickar man ut över den lugna vattenspegeln samt mot det väl tilltagna trädäcket och gränsen mellan inomhus- och utomhusmiljö suddas ut. Terrassen, som inrymmer utomhuskök, pool och spabad badar i sol hela dagen och erbjuder obegränsade möjligheter för såväl den stora familjen som för privata tillställningar. Böljande gräsmattor leder ner mot vattnet där en av skärgårdens största privata sandstränder återfinns. Här finns också ett gästhus med kök, sovrum och badrum och ute på bryggan ligger en vedeldad bastu med utsikt över viken. Ytterligare ett större hus med kök, sällskapsrum, fyra sovrum och två badrum finns på den intilliggande sjöfastigheten som är en del av försäljningen. Detta är byggt i samma moderna stil med påkostade materialval och vackra glaspartier genom vilka man får direktkontakt med vattnet och omgivningen. Ännu en brygganläggning samt flera terrasser som möjliggör lä från alla vindar. Man tar sig enkelt till ön på bara några minuter med egen båt, Det går även att landa med helikopter på den ena tomten. En rogivande, privat och lugn oas, där inga bekvämligheter saknas, som är centralt belägen i natursköna Roslagen med närhet till både fastlandet och ytterskärgården.

READ MORE
FACTS

Area: Spillersboda

Number of rooms: 12

Living space: 332 kvm

Plot area: 7576 kvm

Cecilia Carlsson

Responsible broker
Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Responsible broker

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

former client

Images

Sjöställe Roslagen Bostadsbild Modernt sjöställe Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Responsible broker

Value Housing

Our brokers have deep knowledge and skills that are of great use when it comes to valuing homes, estates, farms and other unique objects.

Read more

Underhand

We specialize in homes that are something out of the ordinary, and 74% of our homes are brokered privately, outside of the public market.

Read more

Common Questions

Together with Residence Christie's International Real Estate, we have an extensive record of potential buyers of high-quality and unique residences.

Read more