Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Gamla Skolvägen 31B
ALLA BILDER
Nacka Gamla Skolvägen 31B Saltsjöbaden - Rösunda 211 kvm 9 500 000 KR

Radhus med bra läge invid Grand Hotel i Saltsjöbaden

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING!
I pittoreska och charmiga Rösunda finns detta välplanerade radhus beläget i trevlig miljö. Utmärkt läge i populärt område med Baggensfjärden och naturen runt knuten, upp till fyra sovrum, generös insynsskyddad uteplats och låga driftkostnader gör detta radhus till ett attraktivt boende i prisklassen.
Välkomnande hall med stengolv. I direkt anslutning till hallen ett nyrenoverat (2022) kök med väl tilltagen matplats. I anslutning ett vardagsrum med braskamin och utgång genom dubbeldörrar till en generöst tilltagen insynsskyddad uteplats. Här ute får du plats med både loungemöbel och stort matbord. På entréplanet finns ytterliga ett sovrum och ett badrum med wc, badkar, tvättmaskin och torktumlare. På hela nedre plan är det vattenburen golvvärme. I anslutning till ytterdörren finns ett praktiskt uppvärmt förråd.
Övre plan med tre sovrum, badrum med dusch och wc. På detta plan finns även ett allrum med plats för soffgrupp och tv. Liten tomt på 211 kvm. Carport finns.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Rösunda

Adress: Gamla Skolvägen 31B

Antal rum: 6

Boarea: 158 kvm

Tomtarea: 211 kvm

Pris/bud: 9 500 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Saltsjöbaden - Rösunda

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas