Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Rönnbacken 4D
ALLA BILDER
Nacka Rönnbacken 4D Saltsjöbaden - Solsidan 176 kvm 15 500 000 KR

På sydvästvänd strandnära tomt på Solsidan i Saltsjöbaden finns denna exklusiva och väldesignade parvilla i Brf-form med totalt fyra lägenheter i två huskroppar. Bostaden som är ritad av Max Holst är fördelad över tre plan med en boyta på 176 kvm med sex rum och kök. Entréplan med välkomnande hall, ett gäst/arbetsrum, dusch med wc samt ett kök med plats för väl tilltaget bord. Redan i hallen slås man av rymden i rummet genom högt till tak och en härlig vy genom stora fönsterpartier mot grönska och vatten. En halv trappa ner ett vardagsrum med terrass med sol från förmiddag till kväll och utsikt över Vårgärdssjön. En trappa ned finns två sovrum varav ett stort master bedroom med härlig utsikt genom panoramafönster. Rymligt badrum med kalkstengolv, dubbla handfat och badkar. På nedre plan finns ytterligare två sovrum, ett badrum samt en tvättstuga. I anslutning till sovrummen en liten terrass.
Föreningens trädgårdstomt är på 3 734 kvm och sluttar ned mot Vårgärdssjön där liten brygga finns för sjösättning av kajak. Till bostaden hör ett förråd och två parkeringsplatser varav en med ladd möjlighet.
Välkommen till ett mycket praktiskt och exklusivt boende i vackra villakvarter. Inom gångavstånd finns tågstation, förskola, gym, restauranger och vackra promenadstråk.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Solsidan

Adress: Rönnbacken 4D

Antal rum: 6

Boarea: 176 kvm

Månadsavgift: 14650 KR/Månad

Pris/bud: 15 500 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 1987258 KR

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Saltsjöbaden - Solsidan

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer