Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Värmdö 38929 kvm

Här finns nu möjligheten att förvärva två unika fastigheter med stor potential med ett av Värmdös mest attraktiva sjöläge! Vackert högt och insynsskyddat sydväst-läge på båda tomterna omgärdat av vacker skärgårds natur. Båda tomterna mäter dryga 19 000 kvm styck och har en strandlinje på cirka 150 meter, på en av tomterna finns en brygga. Det som verkligen fångar ögat är den vackra strandlinjen och den fina utsikten över vattnet allt i ett perfekt väst sydväst läge. Sjöutsikten är påtaglig från större delen av tomten och från båda boningshusen. På tomterna finns idag bland flera byggnader bland annat två charmiga små hus från 1800-talet.
I närheten av fastigheten ligger Djurö centrum med blad annat livsmedelsbutik, idrottshall, bibliotek, restaurang, vårdcentral och tandläkare. Längst vägen hittar ni Djurö skola med årskurs F-9 och förskolor. Från Björkås går bussen regelbundet till Slussen, resan tar 1 timme med buss och ca 40 minuter med bil.

LÄS MER
FAKTA

Boarea: 62 kvm

Biarea: 20 kvm

Tomtarea: 38929 kvm

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare
Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas