Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Saltsjöbaden - Rösunda 539 kvm

Sjötomt med egen brygga - strålande utsikt över Baggensfjärden - SÅLD!

Eftertraktat och välplanerat boende på återvändsgata med strandtomt och egen brygga saluförs nu av den första och enda ägaren till fastigheten.
Entréplan med hall, gäst wc, kök, matsal och vardagsrum i vinkel mot fönsterpartier mot Baggensfjärden.
Separat sovrumsavdelning med 3 sovrum och ett badrum. Ett sovrum är lite större med utgång till den skyddade innergården.
Vardagsrum och matsal i öppen planlösning med burspråk och öppen spis. Härifrån har man utgång genom dubbeldörrar till en uteplats/balkong med direkt sjöläge och plats för bord och stolar. från uteplatsen trappa ner till den egna bryggan med segelbåtsdjup.
Nedre plan med hobbyrum med plats för pingis eller biljardbord. innanför hobbyrum stor gillestuga med öppenspis och litet fönster. Två sovrum varav ett lite större, båda med små fönster. Bastu med plats för omklädning, dusch och wc.
Vidare på detta plan en tvättstuga, sval, förrådsrum samt stor verkstad/förråd/teknikrum med utgång.
Redan i hallen slås man av den fantastiska utsikten över Baggensfjärden och den påtagliga sjökontakten.
Vid vägen disponerar fastigheten ett eget dubbelgarage. Fastigheten är friköpt.
Här erbjuds en lättskött fastighet med strandtomt och egen brygga - ett boende med hög livskvalitet.
Välkomna på enskild visning - vänligen kontakta mäklaren för visningstider!

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Rösunda

Antal rum: 8

Boarea: 148 kvm

Biarea: 135 kvm

Tomtarea: 539 kvm

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare
Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas