Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Saltsjöbaden - Skogsö 2303 kvm

VISNING 22/8 - VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLAREN FÖR TIDSBOKNING!
Klassiskt sekelskifte i fridfull skärgårds miljö med havet och skogen som granne.
Hall med gott om plats för avhängning och gäst wc. Innanför hall ett litet arbetsrum. Stort kök med köksö och braskamin. Bra avställningsytor och gott om förvaring. Från kök och matplats finns utgång till veranda som har plats för bord och stolar. På detta plan finns ytterligare två rum för socialt umgänge varav ett med kakelugn. Innanför hall ett kombinerat duschrum/tvättstuga.
Övre plan har idag hall med braskamin, fyra sovrum och ett badrum. Enkelt att återställa till tre sovrum och ett lite större allrum/hall (se alt planritning) om man så önskar. Möjlighet till stor balkong i västerläge.
Det finns ytterligare några mindre byggnader varav en kan användas som gästhus (ej vinterbonat) dom andra används idag som förråd. Härlig plan trädgårdstomt med flera fina uteplatser och komplementbyggnader. På tomten finns fruktträd, bärbuskar, gräsmattor, blomsterrabatter, sommarängar mm. Ett stort trädäck med plats för matbord och sittgrupper. Här finns även växthus och lådor för plantering. Tomten som är på 2300 kvm gränsar till naturområde med stallet och dess hagar runt hörnet. Här har du badrocksavstånd till morgondoppet vid bryggan eller dom närliggande klipporna.
Utanför dörren erbjuds vackra vandringsleder i Skogsö Naturreservat utmed Baggensstäket och vidare bort mot Erstaviks Naturområde.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Skogsö

Antal rum: 7

Boarea: 192 kvm

Tomtarea: 2303 kvm

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare
Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom som är utbildad ekonom har arbetat som mäklare sedan 2007. Jonas började sin yrkeskarriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i Stockholmsområdet. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas