Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Saltsjöbaden - Neglinge 190 kvm

Eftertraktat boende med gemensam brygga med båtplats.

Eftertraktat och välplanerat boende på återvändsgata med badrocksavstånd till den gemensamma bryggan med tillhörande båtplats.
Entréplan med stor hall, gäst wc, nyrenoverat bastu dusch rum, wc och tvättstuga med nya maskiner, båda med vattenburen golvvärme.
Mellanplan för social ytor, stort vardagsrum med öppen spis och utgång till balkong. Kök med köksö matplats och gott om plats för avställning och förvaring. Utgång från kök genom dubbel dörr till härlig uteplats med gott om plats för matbord och sittgrupp i soligt västläge.
Övre plan med allrum, tre sovrum (möjlighet till fyra sovrum). Stort badrum med vattenburen golvvärme, badkar, separat dusch, dubbelhandfat och wc.
Genomgående är det fina och exklusiva material val.
Garage med plats för två bilar plus cyklar. Laddbox utanför garaget. Fastigheten har egen bergvärme med vatten buren golvvärme i många rum.
Tillsammans med grannarna har man tillgång till två nya pontonbryggor i Moranviken med båtplats ( förmånlig avgift) och badstege.
Endast några minuters promenad till skola och kommunikationer.
Telia öppen fiber.
Fastigheten är friköpt.
Visning den 27/6 mot anmälan!
Vänligen kontakta mäklaren för visning!

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Neglinge

Antal rum: 6

Boarea: 200 kvm

Biarea: 58 kvm

Tomtarea: 190 kvm

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare
Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas