Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Saltsjöbaden - Solsidan 1830 kvm

Attraktivt sjöställe med bästa läge i Vårgärdsjön.

Med utmärkt sydost läge i Vårgärdsjön (med båt kommer du enkelt ut på Baggensfjärden) ligger denna attraktiva fastighet med brygga och sjöviste. Den plana trädgårdstomten är vacker med flera fina uteplatser och plana gräsytor. Vid stranden finns en sjöstuga med bastu omgärdad av brygga för båtaplats.
Huvudbyggnaden har idag stora brister vilket gör att en köpare troligtvis river nuvarande byggnad och uppför ett nytt hus.
Tomten erbjuder plana gräsytor berg i dagen och fina uteplatser och har en generös byggrätt som ger möjlighet att rita sitt eget drömhus och bygga nytt.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Solsidan

Adress: Solrosstigen 15

Antal rum: 5

Boarea: 142 kvm

Biarea: 31 kvm

Tomtarea: 1830 kvm

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer