Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Saltsjöbaden 2003 kvm

Attraktivt sjöställe med bästa läge i Vårgärdsjön - SÅLD!

Med utmärkt sydväst läge i Vårgärdsjön (med båt kommer du enkelt ut på Baggensfjärden) ligger denna representativa fastighet med egen liten ö med bryggor och sjöviste. Den terrasserade trädgårdstomten är mycket vacker och välordnad med flera fina uteplatser och plana gräsytor. Vid stranden finns en sjöstuga med bastu omringad av generösa sol- och bryggdäck samt brygga för båtar.
Huvudbyggnaden har ett representativt entréplan för socialt umgänge med tre rum i fil mot vattnet stort lant kök med matplats samt en hall med gäst wc och ett separat gästrum/kontor.
En trappa finns upp tre bra sovrum, samtliga är hörnrum, ett av sovrummen lite större med en klädkammare och eget badrum. på detta plan finns ytterligare ett badrum samt en hall.
Vind med ett sovrum samt ett wc.
Källare med gott om plats för förvaring, tvättstuga, gillestuga/spa med jacuzzi, bastu samt öppen spis. här finns även en vinkällare samt utgång till trädgården.
Tomten erbjuder plana gräsytor och fina uteplatser. Vacker utsikt både inifrån huset och från terrassen där det är sol från tidig morgon till sen kväll.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden

Antal rum: 14

Boarea: 323 kvm

Biarea: 189 kvm

Tomtarea: 2003 kvm

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare
Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas