Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Saltsjöbaden 1420 kvm

Fantastiskt sjöställe med högt fritt läge och magnifik utsikt - SÅLD!

Välplanerad familjevilla med härlig skärgårdskänsla och underbar sjöutsikt. Villan är belägen på en vacker strandtomt med ett högt och ogenerat läge vid inloppet till Vårgärdssjön. Tomten rymmer både barnvänlig gräsmatta, vackra bergshällar & stensatta uteplatser med solläge från morgon till kväll. Nere vid bryggan finns en mysig sjöstuga med bastu. Baggensfjärden nås med båt via närbelägna sundet vid Älgöbron. Villan är uppförd 1952 i två plan med källare med bevarade originaldetaljer som smidesräcken, ekparkett och öppna spisar. Huset erbjuder totalt 8 rum, varav 5 sovrum, med härliga sällskapsrum på båda planen. Källare med separat ingång, stort allrum samt goda ekonomiutrymmen & garage.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden

Antal rum: 8

Boarea: 249 kvm

Biarea: 100 kvm

Tomtarea: 1420 kvm

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare
Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas