Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Prinsvägen 15
ALLA BILDER
Nacka Prinsvägen 15 Skuru 1100 kvm 22 600 000 KR

Familjevilla med internationell touch

Påkostad och gedigen familjevilla uppförd 2006 med högt och fritt läge med sagolik utsikt över nejden och viss sjöutsikt över Skurusundet. Villan är byggd i en modernistisk stil med rejäl takhöjd och stora fönsterpartier och erbjuder en hög komfort tack vare genomgående vattenburen golvvärme, effektiv ventilation och 3-glasfönster. Stora glaspartier och takfönster skapar ett härligt ljusflöde och en rymlig atmosfär där gränsen mellan inom- och utomhusmiljö suddas ut. Traditionell planlösning och stil blandat med nytänkande bidrar till ett boende som lämpar sig väl både för familjeliv och sociala tillställningar. Välkomnande hall med formgiven trappa som leder upp till spatiös sällskapsdel med över 6 meter till nock och designad eldstad. Här återfinns också ett helt nytt kök med väl tilltagen köksö, gott om förvaring och bra arbetsytor som öppnar upp mot rymlig matplats med utgång till generös altan med kvällssol och plats för stora sällskap. Ytterligare ett sällskapsrum en trappa upp med fantastisk utsikt över grannskapet. På övre plan återfinns också master bedroom med tillhörande badrum samt walk-in-closet. Garage med direktaccess till villan. Båtplats nedanför fastigheten ingår. En ljuvlig idyll med lantlig känsla ca 1 mil från Stockholm.

LÄS MER
FAKTA

Område: Skuru

Adress: Prinsvägen 15

Antal rum: 8

Boarea: 300 kvm

Biarea: 50 kvm

Tomtarea: 1100 kvm

Pris/bud: 22 600 000 KR

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Skuru

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas