Beskrivning Bilder Planritningar Kontakt
Baggensnäs
ALLA BILDER
Värmdö Baggensnäs Ingarö 31802 kvm

Exklusivt skärgårdsresidens i bästa skick

Nybyggt och generöst skärgårdsresidens med sällsynt stor sjötomt i rakt västerläge med solnedgångar över fjärden. Privat och insynsskyddad parkliknande tomt om hela 2.7 ha mark, plus eget vattenområde med ca 100 meter strandlinje. Fastigheten nås via elstyrda grindar och under de högresta ekarna leder en slingrande stenlagd väg ner till gårdsplanen med huvudbyggnadens entré, det generösa garaget och ett av gästhusen. Mot sjösidan erbjuds stora stenlagda uteplatser, barnvänliga gräsytor och sandstränder med sol från morgon till sen kväll. Generös hall med dubbel takhöjd öppnar upp till sällskapsrummet med stora fönsterpartier mot sjösidan som skapar en flytande gräns mellan inomhus- och utomhusmiljön med en oslagbar utsikt mot ekarna och det framförliggande vattnet. Ena flygeln inrymmer en spa-del med stor mosaikklädd pool och den andra flygeln en separat del med eget pentry för gäster eller som generationsboende. Garage med plats för fem bilar, två gästhus, vinkällare, stor brygga med sjöstuga etc. Klassiska attribut som spröjsade fönster, väl tilltagen takhöjd och genomgående trägolv i kombination med moderna bekvämligheter som vattenburen golvvärme (även i garaget), FTX-ventilation, kameraövervakning, helikopterplattform etc. Ett sällsynt tillfälle att förvärva en stor skärgårdsegendom i genuin miljö där såväl byggnader som mark är i bästa skick.

LÄS MER
FAKTA

Område: Ingarö

Adress: Baggensnäs

Antal rum: 9

Boarea: 512 kvm

Biarea: 85 kvm

Tomtarea: 31802 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas