Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Danderyd Djursholm 2300 kvm

Klassisk 30-talsvilla i Djursholm

Ljuvlig 30-tals villa med tidstypiska detaljer såsom valmat tegeltak och generösa ljusinsläpp. Villan karaktäriseras av klassisk elegans i kombination med modern bekvämlighet och erbjuder ett högklassigt boende. Tilltalande planlösning med generös sällskapsdel där ljuset flödar in genom vackra spröjsade fönsterpartier som bidrar till den ljusa och rymliga känslan. En centralt placerad eldstad samt charmigt burspråk ger en ombonad känsla till vardagsrummet. Genom speglade skjutdörrar nås en smakfull matsal med utgång till solig privat terrass. Praktiskt och ljust kök med gott om förvaringsmöjligheter och bänkytor samt rymlig matplats. Inbjudande trappa leder upp till sovrumsavdelning med badrum ensuite samt separat dressing room. Trevlig och avkopplande övre hall med plats för tv samt utgång till balkong. Groventré i källarplan och där återfinns också sällskapsutrymme, tvättstuga och relaxdel med bastu. Mat- eller vinkällare lättåtkomlig nedanför trappan. Välskött och påkostad trädgård där vackra stensättningar och gångar leder ner till mysigt orangeri för svala kvällar. Med närhet till skolor, promenadstråk och utmärkta kommunikationer finns här goda förutsättningar för ett bekymmersfritt boende.

LÄS MER
FAKTA

Område: Djursholm

Antal rum: 7

Boarea: 195 kvm

Biarea: 90 kvm

Tomtarea: 2300 kvm

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare
Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas