Beskrivning Bilder Kontakt
Stockholm Norrmalm 318 kvm 41 000 000 KR

Unik designvåning med villakänsla


Storartad designvåning, arkitektritad av Björn och Marianne Aaro, där varje detalj är noga genomtänkt. Våningen karaktäriseras av bevarade detaljer såsom speglade dörrar och djupa fönsternischer som tillsammans med moderna inslag och levande material skapar ett elegant och representativt boende. En vacker och centralt placerad klassisk stentrappa knyter ihop våningen och leder upp till en spektakulär hall med mönsterpassat kakel. Storslagen och ombonad sällskapsdel med stora vackra fönsterpartier, imponerande innertak och murad eldstad. Intilliggande kontor med platsbyggd förvaring. Modernt designad serveringsgång öppnar upp mot ljust och luftigt kök med rymlig matplats. Privat master bedroom suite med balkong, platsbyggda garderober och påkostat badrum med betongkakel. Charmigt övre etage där det rustika taket med synliga takbjälkar tillsammans med handslaget tegelgolv bevarar känslan av råvind. Här återfinns också allrum tre sovrum och två badrum varav ett ensuite. Två generösa altaner varav en med utsikt över takåsarna med såväl Adolf Fredriks kyrka som Johannes kyrka i blickfånget. Ett genomgående högklassigt boende med exklusiva materialval och moderna tekniklösningar.

LÄS MER
FAKTA

Område: Norrmalm

Antal rum: 7

Boarea: 318 kvm

Biarea: 24 kvm

Våningsplan: 3.4

Månadsavgift: 12657 KR/Månad

Pris/bud: 41 000 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 772440 KR

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas