Beskrivning Bilder Kontakt
Chemin de L'Avelane
ALLA BILDER
Frankrike Chemin de L'Avelane 28000 kvm 2 600 000 EUR

Bastide Avellanne

Genuint provencalskt lanthus från 1600-talet vackert beläget mellan de gamla vingårdarna. Tre bostadsbyggnader, varav huvudbyggnad om 480 kvm, omgärdas av en privat parkliknande tomt om hela 2,8 ha med en stor tempererad pool, tennisbana, boulebana, sommarbar etc. Byggnaderna inrymmer totalt 11 sovrum med badrum ensuite. Utöver huvudbyggnaden finns det två gästhus om 90 respektive 80 kvm med egna terrasser samt en vaktmästarbostad. Fastigheten har renoverats och utvecklats sedan 2016 av svenska ägare. Ett ställe som gjort för den stora familjen eller för stora sammankomster med vänner. Fastigheten kan även passa för mindre verksamhet då den under de senaste åren använts för lyxiga yoga-retreater. Dess unika läge, lugnet på platsen och dess flerhundraåriga charm har lockat några av de ledande yogapersonerna i världen att besöka Bastide.

LÄS MER
FAKTA

Land: Frankrike

Adress: Chemin de L'Avelane

Boarea: 725 kvm

Tomtarea: 28000 kvm

Pris/bud: 2 600 000 EUR

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Kontaktperson

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

  Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

  Läs mer om värdering av bostad

  Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer om underhand

  Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

  Upptäck vilka bostäder som efterfrågas