Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Kungstensgatan 35
ALLA BILDER
Stockholm Kungstensgatan 35 Vasastan 151 kvm 23 500 000 KR

Storslagen takvåning med flera altaner

Exklusiv takvåning belägen på en attraktiv adress i en synnerligen representativ och välskött fastighet. Våningen bjuder på en sällan skådad vy över Stockholms takåsar och har renoverats med genomgående exklusiva material-val, genomtänkt färgsättning och känsla för detaljer. Ljuset flödar genom stora glaspartier och en mångfald takfönster som tillsammans med en väl tilltagen takhöjd skapar ett härligt ljusflöde och en rymlig atmosfär. Tilltalande planlösning med sällskapsdel som leder ut till solig och insynsskyddad altan och öppnar upp mot välplanerat kök med all maskinell utrustning, gott om förvaring, bra arbetsytor och rymlig matplats. Sovrumsdel med master bedroom suite som inkluderar påkostat badrum samt access till privat altan med spabad. Ytterligare två sovrum och generöst badrum i carrara marmor. Hiss direkt in i våningen. Ett magnifikt boende med hög kvalitet lugnt belägen ett stenkast från stadens puls.

LÄS MER
FAKTA

Område: Vasastan

Adress: Kungstensgatan 35

Antal rum: 4

Boarea: 151 kvm

Våningsplan: 5

Månadsavgift: 7386 KR/Månad

Pris/bud: 23 500 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Vasastan

Vasastaden är en stadsdel i Stockholms innerstad som fick sitt namn under 1890-talet efter Vasagatan som invigdes år 1885 med Gustav Vasa som inspirationskälla. Sitt officiella namn fick Vasastaden inte förrän 1926. En av Vasastadens mest kända byggnader är Stadsbiblioteket som öppnades år 1928 och rymmer 40 000 olika böcker. En annan välkänd byggnad är Gustaf Vasa kyrka som ritades av Agi Lindegrens, som i vanliga fall ritade slott, vilket kan förklara den 60 meter höga kupolen.

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer