Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Ekebydalsvägen 26
ALLA BILDER
Danderyd Ekebydalsvägen 26 Djursholms Ekeby 1028 kvm 16 950 000 KR

Trevlig familjevilla i Djursholms Ekeby

Välplanerad och synnerligen välskött villa som är centralt belägen, inbäddad i grönska med genomtänkta lösningar för såväl familjeliv som sociala tillställningar. Villan, som har renoverats löpande och utökats med ett våningsplan, karaktäriseras av raka linjer, kvalitativa lösningar och trivsamma detaljer som skapar en ombonad känsla. Välkomnande hall öppnar upp mot stort inbjudande kök med köksö och rymlig matplats med utgång till solig uteplats i sydväst. Separat vardagsrum i öppen planlösning mot generös matsalsdel för stora sällskap. Nybyggd övervåning med tre väl tilltagna sovrum varav ett med intilliggande klädkammare. Rejäl möblerbar övre hall med separat tv-hörna och flertalet ljusinsläpp vilka bidrar till en ljus och luftig känsla. Stort kaklat badrum. Plan, barnvänlig tomt med gräsmattor, fruktträd och fina stenläggningar. Uteplats i direkt anslutning till entrén. Garage i huset samt elbilsladdare. Ett mycket trivsamt boende med mindre än 10 minuters bilresa från Roslagstull.

LÄS MER
FAKTA

Område: Djursholms Ekeby

Adress: Ekebydalsvägen 26

Antal rum: 6

Boarea: 197 kvm

Biarea: 117 kvm

Tomtarea: 1028 kvm

Pris/bud: 16 950 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Djursholms Ekeby

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer