Beskrivning Bilder Kontakt
Stockholm Östermalm 408 kvm

Plus 400 kvm vid Karlaplan - Stor altan

Spektakulär etagevåning attraktivt belägen vid Karlaplan med dess rikliga utbud av service och bekvämligheter. Våningen designades 2014 av Geco inredningar där man väl lyckats kombinera det klassiska från förra sekelskiftet med det moderna från dagens vindslägenheter. Entréplanet, som nås med hiss direkt in i den magnifika hallen med dubbel takhöjd, erbjuder generösa sällskapsdelar med klassiska attribut så som stram stuckatur, väggfält, paneler, fiskbensparkett, eldstäder och vackert småspröjsade fönster från 1900-talets början. Modernt kök från Boffi som öppnar upp mot matsalen med en liten altan med utsikt mot Karlaplans grönska. Övreplan utgör den privata sfären med ytterligare ett sällskapsrum med eldstad och skjutfönsterparti ut mot den stora altanen samt 3 sovrum, varav master svit med arbetsrum, dubbla dressingroom samt spa med plunge-pool. En våning med villakänsla mitt i stan i mycket gott skick och en hög utrustningsnivå med bla KNX-styrning, genomgående vattenburen golvvärme, AC, tempererad vinförvaring, stort gym, ljudsystem från Linn, avancerat larmsystem. Vackert stambytt hus och förening med mycket låg belåning.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Antal rum: 10

Boarea: 408 kvm

Våningsplan: 6

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare
Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas