Beskrivning Bilder Planritningar Kontakt
Danderyd Stocksund 1737 kvm 27 000 000 KR

Högt och fritt läge med vidsträckt utsikt

Välplanerad modern familjevilla i toppskick från 1998, privat belägen på eftertraktad adress i lugna lummiga kvarter. Plan barnvänlig trädgårdstomt med pool och generös stensatt terrass med värme från vilken man åtnjuter en storartad utsikt med spektakulära solnedgångar över vattnet, bort mot city med Cedergrenska tornet i förgrunden. Tilltalande planlösning med stora fönsterpartier som skapar en genomgående ljus och rymlig atmosfär. Nyrenoverat exklusivt poggenpohl kök med påkostade materialval och stor köksö i anslutning till väl tilltagen matplats. Vardagsrumsdel i öppen planlösning med utgång till den ljuvliga terrassen. Fem till sex sovrum varav ett master bedroom med kontorsdel, walk-in closet och badrum en suite. Trivsamt inredd gäststuga om xxx kvm med sovloft, köksdel samt badrum. Separat garage. En gemytlig idyll bara 10 minuters bilfärd från Stockholm.

LÄS MER
FAKTA

Område: Stocksund

Antal rum: 8

Boarea: 244 kvm

Biarea: 11 kvm

Tomtarea: 1737 kvm

Pris/bud: 27 000 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer