Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Grevgatan 6A
ALLA BILDER
Stockholm Grevgatan 6A Östermalm 67 kvm 9 400 000 KR

Renoverad lägenhet invid Strandvägen

På en attraktiv adress i en synnerligen representativ sekelskiftesfastighet är denna klassiska lägenhet belägen ett stenkast från stadens puls samt trevliga promenadstråk på Djurgården. Lägenheten är nyrenoverad där tidstypiska detaljer såsom stuckatur, speglade dörrar och väggar samt djupa fönsternischer har bevarats och återskapats. Tilltalande planlösning där hall med fönster öppnar upp mot öppet kök med rymlig matplats, bra arbetsytor, full maskinell utrustning samt gott om möjligheter till förvaring. Generös sällskapsdel med flera stora vackra välbevarade fönster mot grönskande innergård som tillsammans med den väl tilltagna takhöjden ger en rymlig ljus känsla i lägenheten. Ett rogivande sovrum mot den lugna lummiga innergården samt ett badrum med tvättmaskin. Stor walk-in closet och genomgående gott om förvaringsutrymmen. Det finns möjlighet att lätt avskilja ett andra sovrum. Ett mycket trivsamt boende i en sällsynt välskött, i princip obelånad, förening med mycket god ekonomi.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Grevgatan 6A

Antal rum: 2

Boarea: 67 kvm

Våningsplan: 0.5

Månadsavgift: 2577 KR/Månad

Pris/bud: 9 400 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: -4910 KR
Nettoskuldsättningen är negativ, dvs det finns ingen skuld.

Östermalm

Östermalm anses som Stockholms mest exklusiva stadsdel med ca 72 000 invånare. Östermalm gränsar mot city i väster och Norra Djurgården i nordost med dess grönska och promenadstråk. Det finns gott om kultur, exempelvis Kungliga Dramaten, Historiska museet på Djurgården och Kungliga biblioteket. Nöjesutbudet domineras av Stureplans nattklubbar och restauranger men här bjuds även på mängder av kvarterskrogar och kvalitativa och välrenommerade restauranger.

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer