Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Östermalm 62 kvm

Exklusiv lägenhet invid Strandvägen

Påkostad lägenhet belägen i gårdshus på lugn återvändsgata invid Strandvägen i en synnerligen representativ fastighet endast ett stenkast från stadens puls samt Djurgårdens promenadstråk. Lägenheten, som är minutiöst renoverad med exklusiva materialval såsom Vola blandare, nylagd fiskbensparkett och infälld belysning färdigställdes under 2022. Tidstypiska detaljer såsom högt i tak, stuckatur, speglade dörrar, takrosetter, djupa speglade fönsternischer samt fiskbensparkett. Stora vackra fönster skapar ljus och rymd vilket bidrar till en gemytlig och harmonisk känsla. Tilltalande planlösning med välkomnande hall med fönster som öppnar upp mot kök och vardagsrum i öppen planlösning med gott om utrymme för matbord samt soffgrupp. Två sovrum med bra storlek samt lyxigt badrum med dubbla takduschar och tvättmaskin. Väl tilltagen nybyggd balkong i västerläge med utsikt över grönskande idyllisk innergård. Ett mycket trivsamt boende av högsta kvalitet i en sällsynt välskött, i princip obelånad, förening med mycket god ekonomi på eftertraktad adress.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Grevgatan 6A

Antal rum: 3

Boarea: 62 kvm

Våningsplan: 1.5

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer