Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Östermalm 62 kvm

Exklusiv lägenhet invid Strandvägen

Påkostad lägenhet belägen i gårdshus på lugn återvändsgata invid Strandvägen i en synnerligen representativ fastighet endast ett stenkast från stadens puls samt Djurgårdens promenadstråk. Lägenheten, som är minutiöst renoverad med exklusiva materialval såsom Vola blandare, nylagd fiskbensparkett och infälld belysning färdigställdes under 2022. Tidstypiska detaljer såsom högt i tak, stuckatur, speglade dörrar, takrosetter, djupa speglade fönsternischer samt fiskbensparkett. Stora vackra fönster skapar ljus och rymd vilket bidrar till en gemytlig och harmonisk känsla. Tilltalande planlösning med välkomnande hall med fönster som öppnar upp mot kök och vardagsrum i öppen planlösning med gott om utrymme för matbord samt soffgrupp. Två sovrum med bra storlek samt lyxigt badrum med dubbla takduschar och tvättmaskin. Väl tilltagen nybyggd balkong i västerläge med utsikt över grönskande idyllisk innergård. Ett mycket trivsamt boende av högsta kvalitet i en sällsynt välskött, i princip obelånad, förening med mycket god ekonomi på eftertraktad adress.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Antal rum: 3

Boarea: 62 kvm

Våningsplan: 1.5

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Välkommen att kontakta oss

Cecilia Carlsson
Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Kontakta mig
Lars Fogelklou
Reg. Fastighetsmäklare

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas