Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Svalnäsvägen 13
ALLA BILDER
Danderyd Svalnäsvägen 13 Svalnäs Djursholm 1500 kvm 38 000 000 KR

Familjevilla med högt och privat läge

Generös villa högt belägen med sjöutsikt och gångavstånd till såväl Djursholms torg som skolor, idrottsplats och kommunikationer. Den väl tilltagna takhöjden skapar tillsammans med stora ytor en trivsam miljö med rymlig känsla. Ljuset flödar genom stora vackra spröjsade fönsterpartier och burspråk som ger en flytande gräns mellan ute- och inomhusmiljön. Villan är uppförd 2011 och mycket välbyggd med hög komfort såsom genomgående vattenburen golvvärme, FTX-system och 3-glasfönster. Tilltalande planlösning med välkomnande hall som leder in mot generös öppen sällskapsdel med eldstad och utsikt mot Framnäsviken. Skjutdörrar öppnar upp mot luftigt kök med matplats och stor köksö. Från kök och sällskapsdel finns utgångar till solig privat terrass i söderläge och poolhus av högsta kvalitet med praktisk vikvägg för användning året runt. Sovrumsavdelning med två familjerum och sju sovrum samt två badrum. Källarplan med vinkällare, biorum samt ett rum med trinett och badrum för t ex barnflicka. Garage med direktaccess till villan. Tomten har anlagts med hjälp av trädgårdsarkitekt och är idag en uppvuxen trädgård med en mångfald av träd och växter. Charmigt gästhus om ca 70 kvm på avskild del av tomten som med fördel kan användas som kontor/gästhus eller uthyras.

LÄS MER
FAKTA

Område: Svalnäs Djursholm

Adress: Svalnäsvägen 13

Antal rum: 13

Boarea: 278 kvm

Biarea: 100 kvm

Tomtarea: 1500 kvm

Pris/bud: 38 000 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Svalnäs Djursholm

Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer