Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Duvnäsgatan 1
ALLA BILDER
Stockholm Södermalm Duvnäsgatan 1 21 kvm 2 600 000 KR

Charmig etta på södermalm

Trivsam lägenhet om 21 kvm som nyligen renoverats belägen i en synnerligen välskött hörnfastighet från 1920-talet med attraktivt, helt insynsfritt, läge intill Gruvbacken och Fåfängan. Lägenheten, som har en hänförande utsikt över Stockholms vattenspegel, karaktäriseras av flertalet platsbyggda detaljer såsom bokhyllor och garderober som skapar en lyxig känsla. Smart lösning med sängskåp för ökat utrymme. Vid entrén återfinns pentry med bra förvaring, spis, diskho samt kyl med frysfack. Helkaklat modernt badrum med väl tilltagen dusch. Lägenheten är utrustad med extra säkerhet i form av en gallergrind samt larm. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Välskött förening med god ekonomi. Ett mycket trivsamt boende av högsta kvalitet med närhet till fina promenadstråk, kommunikationer, restauranger och affärer.

LÄS MER

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare
FAKTA

Område: Södermalm

Adress: Duvnäsgatan 1

Antal rum: 1

Boarea: 21 kvm

Våningsplan: 5

Månadsavgift: 940 KR/Månad

Pris/bud: 2 600 000 KR

Planritningar
Planritningar

Södermalm

Södermalm, i vardagligt tal Söder, är en stadsdel, belägen på en ö med samma namn, i Stockholms innerstad. Södermalm avgränsas i norr av Slussen och i Söder vid Skanstull. De öst- västliga begränsningslinjerna är Danvikskanalens östra sida respektive Bergsund vid Reimersholme. Stadsdelen är relativt kuperad. Längst i öster ligger Fåfängan, 40 möh och även Åsöberget 37 möh och Vite bergen 46 möh bjuder på storslagna vyer och har gett upphov till namnet Söders höjder.

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer