Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Danderyd Djursholm 1501 kvm

Modernt och barnvänligt med fritt läge

Praktisk 70-talsvilla attraktivt belägen med ett fritt och optimalt solläge mot sydväst och bara någon minuts promenad till såväl skolor och idrott som båthamn och kommunikationer. Plan barnvänlig tom med stora gräsytor. Hela huset har invändigt totalrenoverats med sobra och eleganta materialval där köket blivit husets centrala mittpunkt med en läcker köksö. Huset har optimerats för att inrymma upp till fem möjliga sovrum och generösa sällskapsutrymmen med terrass direkt från matplatsen med ett fritt och ogenerat läge med kvällssol. Från de flesta rum har man ett fritt och soligt läge mot sydväst. Ett hus att bara flytta in i med nytt värmesystem och ventilation som borgar för låga driftskostnader och ett bekymmersfritt boende. 1-bilsgarage och förrådsbod.

LÄS MER
FAKTA

Område: Djursholm

Adress: Ymervägen 14B

Antal rum: 8

Boarea: 194 kvm

Biarea: 14 kvm

Tomtarea: 1501 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer