Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Ringleksvägen 49
ALLA BILDER
Nacka Ringleksvägen 49 1760 kvm 15 900 000 KR

Familjeidyll med pool i Saltsjö-Boo

Villan som nås genom eleganta automatiska grindar, är mycket privat och väl omhändertagen, lugnt belägen i lummig villaidyll. Vackra stenläggningar och väl tilltagen terrass med nedsänkt pool, spabad och gott om utrymme för stora sällskap bidrar till den trivsamma familjekänslan. Villan karaktäriseras av stora ljusinsläpp, öppna ytor och praktiska planlösningar. Välkomnande hall leder in till kök och sällskapsrum i öppen planlösning med stora fönster och utgång till den soliga terrassen. Genomtänkt badrum med bastu och direktaccess till terrassen. Övervåning med tre sovrum och övre möblerbar hall. Stort och påkostat badrum. Trevlig stensatt gårdsplan med plats för upp till 8 bilar innanför elektrisk grind samt rymligt dubbelgarage i sutterängplan med automatisk port. Ett mycket trivsamt boende med gott om plats för familjeliv och sociala tillställningar, bara en kort bilresa från city.

LÄS MER
FAKTA

Adress: Ringleksvägen 49

Antal rum: 6

Boarea: 210 kvm

Biarea: 65 kvm

Tomtarea: 1760 kvm

Pris/bud: 15 900 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer