Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Österåker Ljusterövägen 126B Ljusterö 5205 kvm

Sjötomt med västerläge på Ljusterö

Välbyggd modern villa i skyddad vik på Ljusterös västsida belägen i en lantlig idyll mellan färjeläget och Linanäs. Villan karaktäriseras av modern arkitektur med stora glaspartier genom vilka ljuset flödar och skapar en rymlig känsla där gränsen mellan inom- och utomhusmiljön suddas ut. Generösa terrasser för stora sällskap både i öster och mot vattnet i väst. Trivsam huvudbyggnad med sociala delar i öppen planlösning. I anslutning till köket finns en väl tilltagen matplats samt stora skjutdörrar i glas mot terrass i väst med magisk utsikt över vattenspegeln och rosaskimrande kvällshimlar. Tre sovrum samt badrum med bastu som har direktaccess till terrassen och spabadet. Praktisk separat tvättstuga med gästtoalett. Genomgående kvalitativa materialval i nyskick. Rejäl brygganläggning med vattenskoterponton, badmöjligheter samt intilliggande mysig sjöstuga med pentry och toalett. Vidbyggt dubbelgarage. Ett harmoniskt boende centralt beläget på natursköna Ljusterö.

LÄS MER
FAKTA

Område: Ljusterö

Adress: Ljusterövägen 126B

Antal rum: 5

Boarea: 150 kvm

Tomtarea: 5205 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer