Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Österåker Ljusterö 5205 kvm

Sjötomt med västerläge på Ljusterö

Välbyggd modern villa i skyddad vik på Ljusterös västsida belägen i en lantlig idyll mellan färjeläget och Linanäs. Villan karaktäriseras av modern arkitektur med stora glaspartier genom vilka ljuset flödar och skapar en rymlig känsla där gränsen mellan inom- och utomhusmiljön suddas ut. Generösa terrasser för stora sällskap både i öster och mot vattnet i väst. Trivsam huvudbyggnad med sociala delar i öppen planlösning. I anslutning till köket finns en väl tilltagen matplats samt stora skjutdörrar i glas mot terrass i väst med magisk utsikt över vattenspegeln och rosaskimrande kvällshimlar. Tre sovrum samt badrum med bastu som har direktaccess till terrassen och spabadet. Praktisk separat tvättstuga med gästtoalett. Genomgående kvalitativa materialval i nyskick. Rejäl brygganläggning med vattenskoterponton, badmöjligheter samt intilliggande mysig sjöstuga med pentry och toalett. Vidbyggt dubbelgarage. Ett harmoniskt boende centralt beläget på natursköna Ljusterö.

LÄS MER
FAKTA

Område: Ljusterö

Antal rum: 5

Boarea: 150 kvm

Tomtarea: 5205 kvm

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare
Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas