Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Saltsjöbaden 2445 kvm

Sjötomt i Hotellviken - anno 1903 i toppskick

Moderniserad sekelskiftesvilla i absolut toppskick fridfullt belägen med sjötomt i Hotellviken och magnifik vy över Baggensfjärdens södra del. Villan omfattar ca 400 kvm där entréplanet består av en öppen sällskapsdel mot köket samt en master suite med hänförande vy över det framförliggande vattnet. Upp till sju sovrum där de flesta har eget badrum. Vindsvåningen är inredd med två rum och ett badrum som med fördel kan utgöra en avskild nannydel eller gästdel. Hela huset har genomgående vattenburen golvvärme, mekanisk ventilation samt fem fungerande eldstäder, varav tre kakelugnar. Relaxdel med inomhuspool med jetswim och bastu. Flertalet uteplatser, de flesta mot sjösidan, varav bryggdäcket är den givna platser för större sammankomster. Mycket gedigen brygganläggning med segelbåtsdjup där större båtar kan lägga till på insidan och lyftas med en båtlift samt en båtlift för mindre båtar. Vidare finns på fastigheten en liten gäststuga vid vattnet med sandstrand framför och ett isolerat dubbelgarage. Allt är i nyskick, såväl invändigt som utvändigt, även tomten då allt byggdes om för två år sedan. Ett livsstilsboende med tennisbanor, seglarskola, slalombacke och restauranger på gångavstånd men samtidigt sällsynt lugnt med en genuin och vacker sekelskiftesbebyggelse.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden

Antal rum: 10

Boarea: 338 kvm

Biarea: 79 kvm

Tomtarea: 2445 kvm

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare
Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas